Ο Βαγγέλης Κακουριώτης μίλησε αποκλειστικά στο «MEGA Καλημέρα» για τη θαυμάστρια που προσπάθησε να τον φιλήσει την ώρα που τραγουδούσε.

Ο τραγουδιστής θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο που τοποθετήθηκε όσον αφορά το περιστατικό που συνέβη στην πίστα όσο τραγουδούσε.

Δείτε ακόμη: Τι δηλώνει η γυναίκα που "παρενόχλησε" τον Βαγγέλη Κακουριώτη επάνω στην πίστα; (Βίντεο)

Στην πρεμιέρα ήταν μεθυσμένη

«Όσο για το βίντεο, υπάρχουν πολλές πλευρές που φαίνεται ακριβώς τι γίνεται. Ήταν η πρεμιέρα του μαγαζιού, είχαμε αρκετό άγχος γιατί ήταν η πρώτη εμφάνιση με το νέο πρόγραμμα. Ο κόσμος περνούσε πάρα πολύ καλά, ήταν μία ωραία βραδιά και ξαφνικά όσο είμαι στο stage μία κυρία επιλέγει να ανέβει πάνω. Καταλαβαίνω ότι είναι μεθυσμένη και το ποτό επηρεάζει τη λογική. Ένιωσε ότι πρέπει να κάνει αυτό».

Προσπάθησε να με φιλήσει στο στόμα

«Προσπάθησα να το κρατήσω όσο δυνατόν γίνεται σε κόσμιο επίπεδο και θεωρώ ότι το κατάφερα. Προσπάθησε να με φιλήσει στο στόμα και με άγγιξε. Με το άγγιγμα έχω θέμα, αν δεν ξέρω τον άλλον δεν θέλω να με ακουμπάνε. Εγώ εργαζόμουν εκείνη την ώρα», δήλωσε ο Βαγγέλης Κακουριώτης.

Θα δεχόμουν τη συγγνώμη της

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης ανέφερε πως ποτέ δεν του είχε συμβεί κάτι παρόμοιο όσο βρισκόταν στη σκηνή και αποκάλυψε πως θα δεχόταν τη συγγνώμη της θαυμάστριας.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: