O δημοσιογράφος Νίκος Συρίγος μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» του MEGA και αποκάλυψε ποιος τον παρότρυνε να γίνει μέλος της ομάδας στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Χαμογέλα και πάλι!» και να μην επιλέξει μία άλλη πρόταση που είχε δεχτεί.

Επίσης ο Νίκος Συρίγος αναφέρθηκε εμμέσως πλην σαφώς στην Ελεονώρα Ζουγανέλη, με την οποία διατηρεί σχέση, σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν τους τελευταίους μήνες.

Να σας θυμίσουμε ότι ο Νίκος Συρίγος και η Ελεονώρα Ζουγανέλη δεν έχουν αποκαλύψει ακόμα τίποτα.

Ο δημοσιογράφος, μιλώντας στην εκπομπή «Ελένη», είπε πως παρότι δεν την ήθελε την τηλεόραση, του έχει αφήσει μία γλυκιά γεύση αυτά τα τρία χρόνια.

«Είχα δύο προτάσεις τηλεοπτικές και οι κόρες μου μού είπαν να διαλέξω τη Σίσσυ. Μετράω τη γνώμη των κοριτσιών μου. Η σχέση με τη μεγαλύτερη κόρη μου είναι πολύ έντιμη. Η Εύα ήξερε από την αρχή τι ρόλο θα έχω στη ζωή της και όταν με φωνάζει "μπαμπά" νιώθω πολύ χαρούμενος», είπε χαρακτηριστικά.


Νίκος Συρίγος:«Δεν θέλω να είμαι φίλος με τις κόρες μου»

Όπως είπε, ήθελε από μικρός να έχει πολλά παιδιά και είχε περάσει από το μυαλό του να γίνει νηπιαγωγός, ενώ μίλησε και για τη μητέρα του:

«Δεν θέλω να είμαι φίλος με τις κόρες μου, θέλω να είναι διακριτοί οι ρόλοι, θέλω να είμαι μπαμπάς. Είναι πολύ μεγάλος ο σταυρός που κουβαλάει η μητέρα μου και όλη η οικογένεια με την ασθένειά της».

Νίκος Συρίγος: «Η ζωή μου δεν είναι δύσκολη»


O Νίκος Συρίγος είπε πως το διαζύγιό του το διαχειρίστηκε με ηρεμία και καθαρότητα απέναντι στα παιδιά του.

«Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην τον ενοχλεί η εισβολή στην προσωπική του ζωή. Προσπαθώ να διαχειριστώ με σεβασμό στον εαυτό μου, στον άνθρωπο που είναι δίπλα μου και στα παιδιά μου. Η ζωή μου δεν είναι δύσκολη, δεν έχω αλλάξει τίποτα, βγαίνω και δεν κρύβομαι, ούτε θα κρυφτώ», τόνισε.

Αποκάλυψε πως είναι καλύτερα από ποτέ και νιώθει ευλογημένος που διανύει αυτή την περίοδο της ζωής του


Τέλος, ο Νίκος Συρίγος αναφέρθηκε στην Ελεονώρα Ζουγανέλη, λέγοντας πως «όταν θα έρθει ο έρωτας στη ζωή σου δεν μπορείς να του κλείσεις την πόρτα».