Σε κέντρο απεξάρτησης για διατροφικές διαταραχές είχε βρεθεί το προηγούμενο διάστημα η κόρη του Bruce Willis, Tallulah, και έκανε γνωστή την ολοκλήρωση της θεραπείας της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Tallulah Willis εμφανίζεται μέσα σε ένα φορτηγό, καταβεβλημένη, να διασκεδάζει με το τραγούδι "It wasn’t me", σημειώνοντας κάτω από το βίντεο ότι ήταν «πολύ γλυκιά εκείνη την περίοδο».

Την άνοιξη του 2022 η 29χρονη σήμερα Tallulah βρέθηκε στο Texas και το Driftwood Recovery, ένα κέντρο αποκατάστασης προσώπων με διατροφικές διαταραχές. Η Willis παρέμεινε στο κέντρο έως τον Οκτώβριο του 2022 και έκτοτε έχει δώσει στη δημοσιότητα πολλές πληροφορίες για όσα πέρασε.

Τα πολλά προβλήματα της Tallulah Willis 

Η Tallulah Willis είχε πολλά προβλήματα στο να αποδεχτεί το σώμα της και το πρόσωπό της όπως ήταν και προσπάθησε πάρα πολύ να διαχειριστεί την ψυχική της υγεία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το γεγονός ότι έχανε διαρκώς βάρος της προκαλούσε πολλά προβλήματα, όπως η διαρκής αίσθηση ότι κρυώνει και η αδυναμία να κάνει φυσικές δραστηριότητες, όπως το περπάτημα, επειδή φοβόταν ότι δεν θα μπορούσε να βρει μέρος να ξεκουραστεί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη tallulah (@buuski)