Στα γυρίσματα του νέου βιντεοκλίπ του Κώστα Μαρτάκη για το τραγούδι «Κάρμα» βρέθηκε η κάμερα του «MEGA Καλημέρα».

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής μίλησε για τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει δεχτεί, για το ενδεχόμενο της τηλεοπτικής επιστροφής του, αλλά και για τη σημασία που έχει ο έρωτας στη ζωή του.

Για το νέο του βιντεοκλίπ

«Γυρίζουμε το νέο μου βιντεοκλίπ με τίτλο "Κάρμα". Στα γυρίσματα θα τολμήσω να κάνω και ιππασία», ανέφερε αρχικά ο Κώστας Μαρτάκης.

Για τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού:

«Θαυμαστής μου είχε κάνει το πρόσωπό μου στην πλάτη του τατουάζ. Στο σπίτι που έμενα, ερχόντουσαν και μου ξεβίδωναν τις πινακίδες από το αυτοκίνητο. Κάθε εβδομάδα έβαζα καινούργιες. Μου έχει ζητήσει θαυμάστρια να υπογράψω στο στήθος της, αλλά επειδή ήταν πολύ μικρή, δεν το έκανα».

Ο κόσμος σε ανεβάζει και σε κατεβάζει

Με αφορμή τη δήλωση του Βαγγέλη Κακουριώτη για τη διαχυτική θαυμάστρια που προσπάθησε να τον φιλήσει on stage, ο Κώστας Μαρτάκης σημείωσε ότι «έχουν ανέβει στη σκηνή ενώ τραγουδούσα, αλλά δεν μπορείς να φερθείς άσχημα. Αυτός ο κόσμος σε ανεβάζει και σε κατεβάζει», ανέφερε ο Κώστας Μαρτάκης.

Η τηλεόραση μου λείπει

Ο τραγουδιστής παραδέχτηκε επίσης ότι «η τηλεόραση μου λείπει. Φλερτάρω κάθε χρόνο με την ιδέα. Όταν κάνω κάτι, θα ήθελα να είναι κάτι καλό και να έχει απήχηση». «Δεν έχω κόμπλεξ να είμαι ο κεντρικός παρουσιαστής. Κάτι επιτυχημένο εξαρτάται απ' όλη την ομάδα», συμπλήρωσε ο Κώστας Μαρτάκης.

Για την προσωπική του ζωή:

«Δεν συγχωρώ την απιστία σε μία σχέση, ούτε έχω απιστήσει. Δεν κάνω ό,τι δεν θέλω να μου κάνουν. Στην προσωπική μου ζωή είμαι πολύ καλά, έχω μία σχέση. Το σεξ για εμένα δεν παίζει πρωταρχικό ρόλο. Θα προτιμούσα τον συνδυασμό με έρωτα για να είναι υγιής μία σχέση», είπε κλείνοντας ο Κώστας Μαρτάκης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: