Μια αποκλειστική συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε η Ελένη Πετρουλάκη.

Η γνωστή γυμνάστρια μίλησε για τις δύσκολες περιόδους της ζωής της, για τη μητρότητα και τις κόρες της.

Πώς είναι ως μητέρα;

«Ως μαμά τη μία είμαι ήρεμη, την άλλη φορά θα νευριάσω. Οι κόρες μου δεν λένε τα προσωπικά τους στον πατέρα τους», είπε αρχικά η Ελένη Πετρουλάκη.

Έχω εφαρμογή για να εντοπίζω την κόρη μου

Και παραδέχτηκε: «Όταν έφυγε η κόρη μου για σπουδές, ήταν μεγάλος ο πόνος του αποχωρισμού. Ένιωσα ότι μου ξεριζώνουν ένα κομμάτι από την καρδιά μου. Έχω μία εφαρμογή που μπορώ να την εντοπίζω. Ένας πατήρ μού είπε να αφήσω στα χέρια του Θεού τα παιδιά μου και έτσι θα είμαι ήρεμη».



Εχω δεχθεί προτάσεις για να επιστρέψω

Μιλώντας για την περίοδο που βρισκόταν στην τηλεόραση, αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί προτάσεις για να επιστρέψει. Ωστόσο, δεν θα πήγαινε στο Survivor.

«Δεν αναπολώ την περίοδο που βρισκόμουν στην τηλεόραση. Έχω δεχθεί προτάσεις για να είμαι στην τηλεόραση. Δεν θα πήγαινα Survivor, στο παιχνίδι πάνε νέα άτομα για να κάνουν καριέρα», σημείωσε η Ελένη Πετρουλάκη.

Για την επιλόχειο κατάθλιψη:

Ερωτώμενη για το αυτοάνοσο που πέρασε, ανέφερε: «Στην επιλόχειο κατάθλιψη πρέπει να σταθείς δυνατός. Είναι κάτι που το βιώνουν πολλές γυναίκες».

Κάνω τις θεραπείες που χρειάζονται

«Έχω αγωνία για το πέρασμα του χρόνου. Θέλω να μεγαλώσω όμορφα, να έχω ενέργεια. Κάνω τις θεραπείες που χρειάζονται. Δεν είμαι κατά των αισθητικών επεμβάσεων, αρκεί να υπάρχει σοβαρός λόγος. Δεν μπορώ τις υπερβολές», είπε στη συνέχεια και έκανε ειδική μνεία στην εμμηνόπαυση που πέρασε.


Η εμμηνόπαυση είναι κάτι φυσιολογικό

«Η εμμηνόπαυση είναι κάτι φυσιολογικό που συμβαίνει σε όλες τις γυναίκες. Στην αρχή ήταν σοκ για εμένα και να ήθελα και άλλα παιδιά δεν θα μπορούσα. Οι εξωσωματικές είναι ψυχοφθόρες. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει το κομμάτι αυτό παρά μόνο όσοι το έχουν βιώσει», εξομολογήθηκε η Ελένη Πετρουλάκη.

Το κομμάτι της άσκησης έχει εξελιχθεί

Τέλος, για την επαγγελματική της δραστηριότητα, υπογράμμισε: «Εδώ και 7-8 χρόνια το κομμάτι της άσκησης έχει εξελιχθεί. Έχω δημιουργήσει μια ομάδα από γιατρούς, διατροφολόγους και καθηγητές φυσικής αγωγής. Κάποιος που έρχεται σ' εμάς θα του πάρουμε τις ιατρικές εξετάσεις, το ιστορικό του, θα κάνουμε εργομετρικό τεστ, για να έχουμε πλήρη εικόνα για τη φυσική του κατάσταση και μετά θα βγάλουμε το πρόγραμμα. Το θέμα δεν είναι απλά να πάμε σε ένα γυμναστήριο και να κάνουμε ένα πρόγραμμα ή να ακολουθήσουμε ένα πλάνο διατροφής. Όλα αυτά πρέπει να συνάδουν και να είναι βάσει των δικών μας αναγκών», υπογράμμισε κλείνοντας η Ελένη Πετρουλάκη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: