Η Χριστίνα Αλεξανιάν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Fay’s Time με τη Φαίη Σκορδά. Μέσα σε όλα, η ηθοποιός μίλησε για την προσωπική της ζωή αγγίζοντας μάλιστα και το κεφάλαιο απιστία.

Πιο αναλυτικά, η Χριστίνα Αλεξανιάν σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μου έχει τύχει εκ των υστέρων να μάθω πως με απάτησαν. Ναι, εκ των υστέρων, όταν είχε τελειώσει. Απλά δικαιώνεσαι γιατί καταλαβαίνεις πως έπρεπε να φύγεις τότε».

«Όταν είσαι όμως ερωτευμένος, λες «έλα μωρέ, είναι σύμπτωση». Δίνεις δηλαδή άλλοθι, πως δεν μπορεί να στο κάνει αυτό ο άνθρωπος που αγαπάς και ο άνθρωπος που έχεις επενδύσει πάνω του τα συναισθήματα σου».

«Αισθάνομαι ασφάλεια γιατί με κάνει ο άλλος να αισθάνομαι ασφαλής. Αν αρχίσω να αναρωτιέμαι, σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Και δεν θέλω να μπαίνω σε αυτή τη δοκιμασία γιατί είναι ψυχοφθόρα. Οι άνθρωποι είναι μαζί για να έχουν αγάπη, για να κάνει ο ένας χαρούμενο τον άλλο και όχι για να τον βασανίζει. Δηλαδή άμα θες να είσαι αλλού, πήγαινε αλλού. Στο καλό, ελεύθεροι άνθρωποι είμαστε στο κάτω κάτω», πρόσθεσε, επίσης, η Χριστίνα Αλεξανιάν.

Χριστίνα Αλεξανιάν για Πανθέους: «Θα αποκαλυφθεί…»


Η Χριστίνα Αλεξανιάν, η μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην συμμετοχή της στη σειρά του ΣΚΑΙ, Οι Πανθέοι.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Είμαι από το κοινό που πρόλαβε και θυμάται αμυδρά τους Πανθέους. Όταν λοιπόν μου προτάθηκε, ενθουσιάστηκα. Είναι ένα έργο, εποχής, με έρωτες, μίση, πάθη και όλοι είναι εξαιρετικοί. Είναι μια σειρά που θα μείνει. Είναι δύσκολο να σου τύχει να έχεις μαζεμένους τόσους καλούς συναδέλφους.

Έχω μεγάλη χαρά που δουλεύω μαζί τους. Όποιον κι αν ρωτήσεις, θα σου πει αυτό ακριβώς. Είμαι όλοι περήφανοι για αυτοί τη δουλειά. Τώρα αρχίζουν οι ίντριγκες στη σειρά. Θα αποκαλυφθούν πράγματα τα οποία θα κλονίσουν το συννεφάκι της Βέτας. Θα αντιδράσει. Δεν θέλει να το σκαλίσει περισσότερο, αλλά θα αποκαλυφθεί μπροστά της και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, μιας και θα εμφανιστεί το τρίτο πρόσωπο», είπε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Αλεξανιάν για τους Πανθέους.