Ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για την πρεμιέρα του Fame Story.

To Fame Story, η πιο διάσημη, τηλεοπτική μουσική Ακαδημία του κόσμου, που από το 2001 έχει αναδείξει παγκοσμίως 103 νικητές, κάνει τη μεγάλη της πρεμιέρα με το πρώτο Live, τo Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στο Star!

Ο Νίκος Κοκλώνης, αποκάλυψε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» τι θα γίνει στο show. «Είναι μεγάλη μέρα σήμερα. Με λίγο ζόρι μου χωράει αυτό που θα βάλω. Έχω πολύ άγχος, αλλά μου έχει λείψει όλο αυτό το πάρτι, αυτό μ τον κόσμο. Τρέμουν τα πόδια μου, είναι μία καινούρια διαδικασία. Έχω να συστήσω 18 καινούριους σπουδαστές της Ακαδημίας, να εξηγήσω την ιστορία κάποιου παίκτη. Ανυπομονώ να ακούσω τις φωνές τους. Έχουμε καινούριο πλατό, καινούριους κριτές» είπε αρχικά.

Για τον Ανδρέα Μικρούτσικο εξήγησε: «με τον Ανδρέα Μικρούτσικο όχι μόνο είχαμε κάνει επαφές, αλλά είχε γράψει και μια αντίστοιχη «Βίβλο» για να λανσάραμε το Fame Story στην Ελλάδα. Παρόλα αυτά μας χωρίζουν τα κανάλια. Ο Ανδρέας είναι στον Alpha με την Κατερίνα Καινούργιου και δεν μπορεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο Fame Story που είναι στο Star. Θα έρθει στο Fame Story αλλά δεν γίνεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο»

«Παρόλα αυτά η Barking well με τον Ανδρέα Μικρούτσικο έχει να κάνει πράγματα στο δεύτερο μισό της χρονιάς. Του ετοιμάζουμε ένα project να παρουσιάσει», αποκάλυψε ο Νίκος Κοκλώνης.