Η Άννα Φόνσου μιλά στο «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» και στον Κώστα Τσουρό, για τη ζωή της, για το "Σπίτι του ηθοποιού" και  για τον Γιώργο Μαρίνο αλλά και την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Η Άννα Φόνσου μίλησε για την αδυναμία που έχει στον Κώστα Τσουρό, αναφέροντας: «Μου αρέσει η εκπομπή σας και αυτό το αγόρι, ο Κώστας Τσουρός. Έχω και αδυναμία στους όμορφους. Ο πρώτος μου άντρας ήταν ο ωραιότερος Έλληνας. Του το έδειξα και του το έλεγα. Έχω παντρευτεί 3 φορές και ήταν όλοι ωραίοι».



Φόνσου για Κασσελάκη: "Δεν έχει πολιτική άποψη"

Μιλώντας για τον Στέφανο Κασσελάκη είπε πως είναι ένα ψηλός όμορφος και σταρ αλλά δεν έχει δει πολιτική άποψη ενώ στη συνέχεια μίλησε και για το «Σπίτι του ηθοποιού».

Για το "Σπίτι του ηθοποιού και το Γιώργο Μαρίνο"

«Ήταν δική μου ιδέα. Η Καίτη Φίνου είναι μια γυναίκα που είναι μόνη της και άμα φύγει δεν έχει που να πάει. Ασχολείται πολύ με την τεχνολογία και είναι ευτυχισμένη. Ο Γιώργος Μαρίνος δεν ήθελε επισκέπτες όσο έμεινε στο ‘’Σπίτι του ηθοποιού’’, και όταν ερχόντουσαν να τον δουν δεν τους δεχόταν. Μόνο η Κάτια Δανδουλάκη είχε έρθει να τον δει όταν έκανε την επέμβαση. Εγώ τους έβριζα, εκείνος ήταν πιο ήρεμος και απλά απομονώθηκε. Έπρεπε να φύγει γιατί δεν είχε οικονομικό πρόβλημα όπως ορίζει το καταστατικό, αλλά του άρεσε εδώ. Μας χάρισε τα ρούχα του. Μας είπε ένας άνθρωπος που είναι κοντά του πως δεν θέλει να έχει επαφή με κανέναν».

«Δεν θέλω να πεθάνω στο σανίδι»

Μιλώντας για τον θάνατο, είπε πως δεν θέλει να πεθάνει πάνω στο σανίδι, όπως λένε πολλοί ηθοποιοί.

«Εγώ δεν θέλω να πεθάνω γενικά αλλά ούτε πάνω στο σανίδι. Θέλω να καθίσω. Θα μου άρεσε περισσότερο να παρουσιάσω ένα πολιτιστική εκπομπή ή να είμαι σε πάνελ παρά να παίξω σε σήριαλ. Πιστεύω πως αυτό που κάνουν οι δημοσιογράφοι δεν μπορούμε να τα κάνουμε εμείς οι ηθοποιοί».

"Η Αλίκη ήταν το είδωλό μου, ήθελα να της μοιάσω"

Δεν μπορούσε να μην αναφερθεί όμως, και στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, για την οποία είπε πως ήτα το είδωλό της. «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν το είδωλό μου. Ήθελα να της μοιάσω και βαφόμουν όπως εκείνη. Την έπιασα και της το είπα και από τότε ήμασταν αχώριστες».