Κρίσιμες ώρες για την υγεία της Μαίρης Χρονοπούλου, καθώς βρίσκεται στην εντατική με σοβαρό αιμάτωμα στον εγκέφαλό της. 

Λεπτομέρειες για την κατάστασή της έδωσε στην εκπομπή Στούντιο 4 ο δημοσιογράφος και καλός της φίλος Αντώνης Μοσκοΐτης, υποστηρίζοντας πως η κατάσταση της υγείας της κρίνεται σοβαρή.

Πώς είναι η υγεία της Μαίρης Χρονοπούλου;

«Ήταν κεραυνός εν αιθρία κυριολεκτικά. Εγώ είδα την ανάρτηση που έκανε ο Χάρης Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών, και μάλιστα επικοινωνήσαμε με τους κοινούς φίλους με τη Μαίρη Χρονοπούλου και τον Χάρη Παπαδόπουλο. Δυστυχώς, η Μαίρη είχε μια πτώση σοβαρότατη χθες βράδυ στο σπίτι της και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην εντατική. Δεν μας επιτρέπεται να αναφερόμαστε σε έναν άνθρωπο που δίνει τη μάχη αυτή τη στιγμή να κρατηθεί στη ζωή, να κάνουμε νεκρολογίες. Καταλαβαίνετε τώρα, είναι πολύ δύσκολη στιγμή. Απλά να ευχηθούμε να μπορέσει να αναρρώσει η γυναίκα», ανέφερε, αρχικά, για τη Μαίρη Χρονοπούλου.

Και πρόσθεσε: «Η Μαίρη είναι πολύ δυνατός άνθρωπος, το έχει αποδείξει. Έχει περάσει ουκ ολίγες περιπέτειες με την υγεία της. Ετοιμαζόταν να κάνει και πράγματα στο θεατρικό σανίδι. Ας ελπίσουμε ότι θα τα καταφέρει και θα το ξεπεράσει. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι, όλοι οι άνθρωποι που είμαστε κοντά της, προσεχόμαστε ο καθένας εκεί που πιστεύει για να γίνει καλά η Μαίρη Χρονοπούλου».