Ο Νίκος Καρβέλας, ο οποίος αποτελεί σημαντικό κομμάτι τόσο στην προσωπική όσο και στην καλλιτεχνική πορεία της Άννας Βίσση, δεν μπόρεσε να βρεθεί αυτοπροσώπως στη συναυλία, ωστόσο φρόντισε να κάνει μία εμφάνιση μέσω video wall, κάνοντας άλλη μία ερωτική εξομολόγηση στην πρώην σύζυγό του, μπροστά σε σχεδόν 70.000 κόσμο.


Η ερωτική εξομολόγηση του Νίκου Καρβέλα στην Άννα Βίσση


Συγκεκριμένα, ο Νίκος Καρβέλας είπε: «Δεν τα καταφέρνω πολύ καλά στα κλισέ. Τι νιώθω… τη συγκίνηση που νιώθω για τα 50 χρόνια. Εγώ αυτή τη συγκίνηση των 50 χρόνων σου, των 50 χρόνων μας, πριν συμπληρωθούν τα πρώτα 50 λεπτά της γνωριμίας μας, όταν μπήκες στο σπίτι, μετά από τον πατέρα σου… Και σε ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα και θανατηφόρα και τα γιορτάζω αυτά τα 50 χρόνια».


Υπενθυμίζεται πως πριν από μερικές ημέρες, σε συναυλία της Άννας Βίσση στη Θεσσαλονίκη, ο Νίκος Καρβέλας είχε ξανακάνει ερωτική εξομολόγηση επί σκηνής στην πρώην σύζυγό του.

Τότε, πιάνοντάς της το χέρι, είχε δηλώσει: «Πόσο μαλ@@@@ πρέπει να είμαι που άφησα αυτή τη γυναίκα. Βασικά, αυτή με άφησε», με την Άννα Βίσση να τον διακόπτει: «Άσε τις ευγένειες τώρα, αφεθήκαμε...». Συνεχίζοντας, όμως, ο Νίκος Καρβέλας πρόσθεσε: «Αυτό το πλάσμα, ενώ κάποια στιγμή για μένα ήταν το άπαν, ξαφνικά έγινε το παν. Τι είπα ο π@@@@@@».