Είναι δύσκολη η κατάσταση

Όπως λέει ο στενός της φίλος Χάρης Παπαδόπουλος, στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», «σήμερα το μεσημέρι θα έχουμε μια εικόνα» για την κατάστασή της.

Δείτε ακόμη: Μαίρη Χρονοπούλου - Κρίσιμες ώρες για την ηθοποιό – Με σοβαρό αιμάτωμα στον εγκέφαλο στην εντατική (Βίντεο)

Το ατύχημα συνέβη όταν η δημοφιλής ηθοποιός γλίστρησε στο σπίτι της και έπεσε στις σκάλες.

«Δε θα έπρεπε να ήταν μόνη της αλλά έπαιρνε ρίσκα, έλεγε "αφήστε με μόνη μου"».

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο, τη Μαίρη Χρονοπούλου βρήκε στο πάτωμα χωρίς τις αισθήσεις της η γυναίκα που τη βοηθάει.

Η αγαπημένη ηθοποιός ετοίμαζε μια παράσταση για το δημοτικό θέατρο Πειραιά, τρεις μονολόγους με τρεις διαφορετικούς ηθοποιούς, μέσα από τους οποίους θα εξιστορούσε τη ζωή της.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:


Μ. Χρονοπούλου - «Υποστηρίζεται μηχανικά, είναι βαριά»

Σπ. Μπιμπίλας: «Η οικογένειά της είμαστε εμείς, δεν έχει άλλον»

Ο πνευματικός της Μ. Χρονοπούλου: «Προσευχόμαστε όλοι να τα καταφέρει η Μαίρη και να ζήσει»

Στην εντατική η Μαίρη Χρονοπούλου μετά από πτώση


Ο Μάκης Δελαπόρτας για την κατάσταση της υγείας της Μαίρης Χρονοπούλου

Ο Μάκης Δελαπόρτας μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για την κατάσταση της υγείας της Μαίρης Χρονοπούλου.

H κυρία που την προσέχει την βρήκε πεσμένη

«Δυστυχώς την Κυριακή το μεσημέρι, η κ. Χρονοπούλου έμεινε για 2-3 ώρες μόνη της, λόγω του ότι η κυρία που την προσέχει βγήκε έξω και όταν γύρισε την βρήκε πεσμένη, χτυπημένη στο κεφάλι. Ήρθε αμέσως το ασθενοφόρο και την πήγαν στο νοσοκομείο, με ενημέρωσαν και εμένα αμέσως και πήγα εκεί. Δυστυχώς δεν είχε τις αισθήσεις της και από εκείνη τη στιγμή είναι στην εντατική» είπε αρχικά ο Μάκης Δελαπόρτας.

Πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός της

«Περιμένουν να δουν πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός της και εμείς προσευχόμαστε γι΄αυτό. Μαζί είμαστε εκεί δύο φίλοι της αγαπημένοι, ο Θωμάς Χούντας και ο Χάρης Παπαδόπουλος, και η γυναίκα φυσικά που την προσέχει. Η Μαίρη δεν έχει οικογένεια, στενούς συγγενείς πρώτου βαθμού, έχει όμως αγαπημένους φίλους που είμαστε δίπλα της όλα αυτά τα χρόνια», είπε αρχικά ο Μάκης Δελαπόρτας.

Έχει αντιμετωπίσει πάρα πολλές δυσκολίες

«Από 17 ετών είμαι κοντά της, πάντα δίπλα μου, πάντα δίπλα της, είναι οικογένεια. Είναι ένας άνθρωπος σημαντικός της ζωής μου. Οι σημαντικοί άνθρωποι στη ζωή μας δεν είναι πάντα οι συγγενείς εξ αίματος. Και για μένα κάποιοι άνθρωποι και ειδικά με αυτούς που εγώ μεγάλωσα και ταξίδεψα τόσα χρόνια μέσα από το πανί της μεγάλης οθόνης είναι για μένα οι πολύ δικοί μου άνθρωποι. Και κάθε φορά που συμβαίνει κάτι δυσάρεστο πραγματικά “ξεριζώνομαι”. Να είναι δυνατή να αντεπεξέλθει άλλη μία φορά. Έχει αντιμετωπίσει πάρα πολλές δυσκολίες στην υγεία της. Θέλω να πιστεύω πως και σε αύτη θα είναι παλικάρι. Εξάλλου η Μαίρη ήταν και από τις περιπτώσεις που πραγματικά σηκώθηκαν στα πόδια τους και πέρασαν ένα πολύ μεγάλο μήνυμα μετά από 20 χρόνια μεγάλων προβλημάτων υγείας», συμπλήρωσε ο Μάκης Δελαπόρτας.

Και η Μαίρη διεκδίκησε τη ζωή της

«Η ζωή δεν τελειώνει ποτέ, αρκεί εμείς να είμαστε δυνατοί και να θέλουμε να την διεκδικούμε. Και η Μαίρη διεκδίκησε τη ζωή της τα τελευταία χρόνια και έζησε πολύ ωραία. Σχεδίαζε και θέατρο τον χειμώνα,. Ήδη είχε κάνει μία τηλεοπτική εμφάνιση στο σίριαλ του κ. Τσαφούλια. Σχεδίαζε πολλά να γράψει ένα τραγούδι, ήταν ενεργή, ήταν ξανά ενεργή. και ήταν και πολύ όμορφη. Δηλαδή στεναχωριέμαι γι΄αυτό πάνω από όλα, το ότι η Μαίρη ήταν πολύ καλά τελευταία. Πραγματικά ήταν αναπάντεχο», συμπλήρωσε ο Μάκης Δελαπόρταςαναφορικά με το γεγονός ότι η αγαπημένη ηθοποιός είχε ξανασταθεί στα πόδια της μετά από πολλές δυσκολίες.

«Αυτοί οι άνθρωποι είναι συγγενείς όλων μας. δεν είναι απλά φίλοι δικοί μου ή κάποιων άλλων. Είναι οικογένεια όλης της Ελλάδας», κατέληξε ο Μάκης Δελαπόρτας.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: