Πολύ κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση της Μαίρης Χρονοπούλου. Η Μαίρη Χρονοπούλου, όπως έγινε γνωστό, νοσηλεύεται στην Εντατική, ύστερα από πτώση στο σπίτι της στην Παιανία.

Ο νευροχειρουργός Γιώργος Στράντζαλης μίλησε στη «Super Κατερίνα» για την κατάστασή της, τονίζοντας πως υποστηρίζεται μηχανικά.

«Εγώ το έμαθα από τον βοηθό μου. Αυτό που βλέπω στην αξονική τομογραφία είναι μια βαριά βλάβη στον εγκέφαλο από τραύμα. Η κατάστασή της είναι πολύ βαριά, είναι η ηλικία βέβαια και κάποια προβλήματα υγείας που προϋπήρχαν. Όλα μαζί. Είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Τη βάλαμε στην Εντατική, την υποστηρίζουμε μηχανικά, αλλά δεν βλέπω να έχει προοπτικές», είπε χαρακτηριστικά ο γιατρός της Μαίρης Χρονοπούλου.

Μαίρη Χρονοπούλου: "Είναι δύσκολη η κατάστασή της" – Τι λέει στενός της φίλος

Νωρίτερα, στενός της φίλος, ο Χάρης Παπαδόπουλος, είχε δηλώσει στην εκπομπή «Πάμε Δανάη»: «Σήμερα το μεσημέρι θα έχουμε μια εικόνα» για την κατάστασή της.

Δείτε ακόμη: Μαίρη Χρονοπούλου - Κρίσιμες ώρες για την ηθοποιό – Με σοβαρό αιμάτωμα στον εγκέφαλο στην εντατική (Βίντεο)
«Δεν θα έπρεπε να ήταν μόνη της, αλλά έπαιρνε ρίσκα, έλεγε "αφήστε με μόνη μου"».

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο, τη Μαίρη Χρονοπούλου βρήκε στο πάτωμα χωρίς τις αισθήσεις της η γυναίκα που τη βοηθάει.

Η αγαπημένη ηθοποιός ετοίμαζε μια παράσταση για το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, τρεις μονολόγους με τρεις διαφορετικούς ηθοποιούς, μέσα από τους οποίους θα εξιστορούσε τη ζωή της.