Ένα νέο πρόσωπο έρχεται απόψε στον «Σασμό», που θα φέρει ανατροπές, με την Πηνελόπη Τσιλίκα να κάνει το ντεμπούτο της στη σειρά.

Δείτε τί θα συμβεί απόψε, Τετάρτη 04 Οκτωβρίου 2023, στις 21:00 στο «Σασμό».

«Σασμός» - Επεισόδιο 08

Έχουν περάσει δέκα μέρες από τη φυγή του Νικηφόρου και την ανακάλυψη του πτώματος του Φαρμάκη. Ο Αντρέας εξακολουθεί να παριστάνει τον μετανοημένο, η Καλλιόπη και ο Μαθιός, όμως, δεν πείθονται από την αλλαγή της στάσης του.

Μία συνάντηση της Καλλιόπης με τη γιαγιά Ειρήνη θα φέρει στην επιφάνεια νέα μυστικά, που για χρόνια κρατούνταν κρυφά, ενώ η Στέλλα και ο Παύλος θα μάθουν κάτι, που θα τους αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Ο Αστέρης και η Αργυρώ αποφασίζουν να τελέσουν έναν ανοιχτό αρραβώνα και να βάλουν ξανά μπροστά τις διαδικασίες για το γάμο τους.

Ο Νικηφόρος επιστρέφει στην Άνω Ποριά, την ίδια ώρα που την εμφάνισή της κάνει και μία γυναίκα, η οποία έρχεται στο χωριό με άγνωστους για την ώρα σκοπούς.

Δείτε το βίντεο με το τρέιλερ:



Το νέο πρόσωπο «εισβάλλει» στο «Σασμό»

Η Πηνελόπη Τσιλίκα υποδύεται την Εύα Αβραμίδη, τη γυναίκα με τα δύο πρόσωπα.

Αδερφή του Ευθύμη Φαρμάκη, μικρότερή του. Όταν πέθαναν οι γονείς τους, τον Ευθύμη τον πήρε ένας θείος του στην Κρήτη και η Εύα υιοθετήθηκε από μια πλούσια οικογένεια Ελλήνων στο εξωτερικό, που την αγάπησαν, την μεγάλωσαν με άνεση και την σπούδασαν. Η Εύα είναι αρχιτεκτόνισσα. Μετά τον θάνατο του Ευθύμη, κλείνει τις δουλειές της και έρχεται στο χωριό για να βρει αυτόν που σκότωσε τον αδερφό της. Εμφανίζεται σε όλους ως επαγγελματίας, που ήρθε να ασχοληθεί με τον αγροτοτουρισμό, αγοράζοντας οικόπεδα με σκοπό να φτιάξει αγροκτήματα με πέτρινα σπίτια, για επισκέπτες που θα κάνουν διακοπές, συμμετέχοντας σε αγροτικές εργασίες. Εγκαθίσταται στο χωριό και γίνεται συμπαθής σε όλους.

Πηνελόπη Τσιλίκα

Ο Παύλος είναι ο μόνος που την γνωρίζει και η Εύα καταφεύγει σ’ αυτόν, πιστεύοντας πως ήταν κάτι σαν πατέρας για τον Ευθύμη. Ενώ δεν πρόκειται για έναν κακό άνθρωπο, ο πόνος της για τον χαμό του αγαπημένου της αδερφού την κάνει να βάλει σκοπό στη ζωή της την εκδίκηση. Το πρόσωπο που βγάζει προς τα έξω είναι μίας μειλίχιας, ευγενικής, συμπαθητικής κοπέλας, άψογης επαγγελματία, που γίνεται σύντομα αγαπητή στο χωριό.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:



Δείτε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Πηνελόπη Τσιλίκα
Πηνελόπη Τσιλίκα
Πηνελόπη Τσιλίκα