Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό και όταν ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε αν έχει βιώσει κάποια σοβαρή ασθένεια στο κοντινό του περιβάλλον, ο ηθοποιός μίλησε για την απώλεια του πατέρα του πριν από μερικά χρόνια.

«Ο πατέρας μου έφυγε από καρκίνο το 2012, μέσα σε τρεις μήνες. Η αρχή που το μαθαίνεις, όταν γίνεται η διάγνωση, είναι το πρώτο σοκ, μπαίνεις σε μια διαδικασία να ξέρεις τι να περιμένεις στην πορεία. Όταν έρχεται η κατάληξη είσαι λίγο… έχεις προλάβει να χαιρετήσεις», είπε αρχικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

«Θεωρώ ότι είναι πολύ καλύτερο από το να γίνει κάτι απότομο ξαφνικά και να μην προλάβεις να αποχαιρετήσεις τον άλλον. Είναι πάρα πολύ σημαντικό, όλη αυτή η διαδικασία και όλο αυτό το δέσιμο που υπάρχει μέχρι να συμβεί αυτό», εξομολογήθηκε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Η αλλαγή στην εμφάνιση του Γιάννη Τσιμιτσέλη - Έχασε 12 κιλά

Νωρίτερα, κατά την είσοδο του Γιάννη Τσιμιτσέλη στο πλατό, ο Γιώργος Λιάγκας, αντικρίζοντας τον ηθοποιό, δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη την αλλαγή στην εμφάνισή του. Τότε, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αποκάλυψε πως έχασε 12 κιλά.

«Αδυνάτισα γιατί τρέχω και δεν φτάνω. Δεν θα κάτσω να φάω μετά τις 11-12 το βράδυ. Ένιωθα ότι πρέπει να αδυνατίσω αλλά από ένα σημείο και μετά ο οργανισμός τρελάθηκε και έχανα κατά ριπάς. Έχασα 12 κιλά. Νιώθω πολύ καλύτερα τώρα στην υγεία μου», είπε αρχικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

«Να πάρω 1-2 κιλά δεν με πειράζει, αλλά όχι με πίτσες…. Εγώ μαγειρεύω στο σπίτι, αλλά τώρα δεν προλαβαίνω… Πάντα έκανα “γουρουνιές” στο φαγητό. Παχαίνω, αλλά χάνω και πολύ εύκολα», πρόσθεσε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στον ΑΝΤ1.