Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Αντριάνα Παρασκευοπούλου βρέθηκε στο πλατό του «Πρωίαν σε είδον» και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά.

Η Αντριάνα Παρασκευοπούλου δήλωσε αρχικά:«Προσπαθώ τώρα να ξεκινήσω γυμναστική, για τη φυσική κατάσταση περισσότερο, αλλά εντάξει είμαι στη σκέψη. Επειδή για πάρα πολλά χρόνια το δελτίο ήταν στις 9, οπότε τέτοια ώρα δούλευα, είχα προσαρμόσει όλη μου τη ζωή και όλους μους τους ρυθμούς σε αυτό το πλαίσιο. Πέρσι που μετακινήθηκα στο δελτίο στις 3, ήταν πολύ διαφορετικά. Μετά είχες χρόνο, να πας για ένα φαγητο, μια έξοδο, σινεμά, θέατρο», εξήγησε και συνέχισε η Αντριάνα Παρασκευοπούλου:

«Με ιντρίγκαρε από πάντα να μαθαίνω τι γίνεται σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Το κουτσομπολιό δεν μου αρέσει, μου αρέσουν τα γεγονότα, πώς γεννιούνται και οπώς εξελίσσονται. Με πιάνει απελπισία με όλα αυτά που βλέπω ότι συμβαίνουν γύρω γύρω. Έχω πιάσει τον εαυτό μου να ξυπνάει το πρωί να μαθαίνει διάφορα που συμβαίνουν και να αναρωτιέμαι “πώς φτάσαμε ως εδώ; Πώς κάτι τέτοιο είναι ανεκτό; Πώς το συζητάμε αντί να το αφορίζουμε; Κάπως μου φαίνεται ότι έχουν ισοπεδωθεί όλα”. Βλέπω μια πολύ μεγάλη ανοχή στα πράγματα αλλά δεν θέλω να το πιστέψω ότι συμβαίνει. Δεν θέλω να το πιστέψω γιατί έχω δει την κοινωνία να είναι έτοιμη στο να ακούσει πράγματα και να πάει μπροστά. Το έχω δει, το έχω βιώσει και το έχω νιώσει στο πετσί μου. Δεν μπορώ να πω ξαφνικά ότι αλλάξαμε και γίναμε κάποιοι άλλοι. Είμαστε οι ίδιοι που θέλουμε να πάμε μπροστά, όμως οι συνθήκες συνέχεια αλλάζουν και γίνονται πάρα πολύ δύσκολες.

Διαβάστε επίσης: Αντριάνα Παρασκευοπούλου: Μια μέρα ένας γάμος τελείωσε και μια οικογένεια συνεχίζεται μέχρι σήμερα

Θυμάμαι πόσο πολύ με είχε καταβάλλει η εποχή του κορωνοϊού, όταν ξεκίνησε. Ήταν πολύ δύσκολα ψυχολογικά να πηγαίνεις κάθε μέρα στη δουλειά και να διαβάζεις τι γίνεται στον κόσμο, να καταλαβαίνεις ότι θα έρθει και στη δική σου χώρα. Περισσότερο στρεσαρίστικα στο επαγγελματικό, στο προσωπικό δεν φοβήθηκα. Όταν κάνεις αυτή τη δουλειά είσαι και εγκλωβισμένος στα γεγονότα, δεν έχεις διαφυγεί».

«Έφτασα στο σημείο να πω ότι θέλω να κάνω ένα διάλειμμα από αυτή τη δουλειά. Το έχω πει αλλά δεν μου βγήκε. Καμιά φορά νομίζεις ότι θέλεις κάτι πάρα πολύ, προσπαθείς να οδηγηθείς σε αυτόν τον δρόμο και όταν φτάσεις σε αυτό το μονοπάτι λες τελικά “ήθελα πραγματικά αυτο ή ένιωθα τόσο μεγάλη πίεση που έχασα τη μεγάλη εικόνα;”», επεσήμανε, η Αντριάνα Παρασκευοπούλου.

Η ίδια μίλησε για τις καταδύσεις που κάνει και τις ξεκίνησε για να σταματήσει να φοβάται τον βυθό.