Η Μαίρη Χρονοπούλου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών, ύστερα από πέντε ημέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Η Μαίρη Χρονοπούλου έπεσε από τα σκαλοπάτια του σπιτιού της στην Παιανία, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι και όλοι από εκεί και έπειτα έλπιζαν σε ένα θαύμα.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Μαίρης Χρονοπούλου


Η Μαίρη Χρονοπούλου είχε εμφανιστεί δημόσια για τελευταία φορά στις 20 Σεπτεμβρίου, σχεδόν 10 ημέρες πριν από το ατύχημα που θα της κόστιζε τη ζωή.

Η Μαίρη Χρονοπούλου είχε πάει στο Ηρώδειο ώστε να απολαύσει την καλή της φίλη Ευανθία Ρεμπούτσικα στη σκηνή. Τότε είχε φωτογραφηθεί μαζί της, αλλά και με τον Μάριο Φραγκούλη.

xronopoulou__1_
xronopoulou__2_
xronopoulou__3_
xronopoulou__4_
xronopoulou__5_

H τελευταία συνέντευξη της Μαίρης Χρονοπούλου 

Η Μαίρη Χρονοπούλου είχε παραχωρήσει την τελευταία της συνέντευξη πριν τον θάνατό της στον καλό της φίλο Γιάννη Αρμουτίδη και στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου».


Η Μαίρη Χρονοπούλου  είχε μιλήσει για τα παιδικά της χρόνια, τους έρωτες που τη σημάδεψαν και το γεγονός ότι δεν απέκτησε ποτέ παιδιά…

«Μου λείπει η αγκαλιά και η τρυφερότητα. Η ζωή μου θα μπορούσε να είναι πιο εύκολη αν είχα κάποιον να μου συμπαραστέκεται. Περίμενα να δω τα αποτελέσματα και να διαπιστωθεί αν έχω καρκίνο και δεν είχα κάποιον να με ρωτήσει πώς είμαι», δήλωνε στον Γιάννη Αρμουτίδη και στο Open.


«Οι συνθήκες ήταν μοιραία άτυχες που δεν κατάφερα να αποκτήσω δικό μου παιδί. Αν γύριζα πίσω τον χρόνο, θα έκανα παιδιά», συμπλήρωνε στο Open.