Ο Νίκος Μουρατίδης μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τη γνωριμία του με την αείμνηστη Μαίρη Χρονοπούλου και την επαγγελματική σχέση τους.

Ήρθε στο ραντεβού με τα πρησμένα χείλη

«Πριν 30 χρόνια, έγραψα ένα σενάριο με το όνομα "Μάνα είναι μόνο μία" και ήθελα πρωταγωνίστρια την Χρονοπούλου. Δεν είχε κάνει τηλεόραση και ήθελα να το κάνουμε μαζί, ήταν και το είδωλο του κινηματογράφου. Έπαθα σοκ όταν την είδα στο ραντεβού. Ήξερα ότι ασχολιόταν με τις πλαστικές επεμβάσεις, και όταν ήρθε στο ραντεβού με τα πρησμένα χείλη έπαθα σοκ, αλλά συνεργαστήκαμε», είπε αρχικά ο Νίκος Μουρατίδης.

Ήταν δύσκολος άνθρωπος - Είχε κολλήματα

«Ήταν δύσκολος άνθρωπος, θρύλος για τον κινηματογράφο και το θέατρο, κάθε βδομάδα τσακωνόμασταν. Είχε κολλήματα. Στην τηλεόρασή δεν έχουμε πολύ χρόνο, η Μαίρη όταν κάτι για παράδειγμα δε της άρεσε, το φως, τα μαλλιά της έκανε σαρδάμ και σταμάταγε το γύρισμα και πηγαίναμε πάλι από την αρχή. Όταν ερχόταν στο πλατό ερχόταν ως γυναίκα "μεγάλης ηλικίας". Μόλις καθόταν κάτω από τα φώτα, όλα άλλαζαν. Ήταν πολύ χρήσιμη ηθοποιός και για τον ελληνικό κινηματογράφο. Την γλέντησε τη ζωή της έως το τέλος», σχολίασε στη συνέχεια ο Νίκος Μουρατίδης.



Οι έρωτες, η καριέρα της, τα παιδιά και η τελευταία της επιθυμία: