Το «MEGA Καλημέρα» συγκέντρωσε και σάς παρουσιάζει τα πιο «καυτά» νέα της showbiz.

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Aναφέρθηκε στην συναυλία του και στην παρουσία της Ζέτας Μακρυπούλια.
«Ήξερα ότι θα έρθει η Ζέτα στον Λυκαβηττό να με δει. Η Ζέτα έρχεται στις συναυλίες μου όταν έχει χρόνο. Με την Ζέτα Μακρυπούλια έχουμε άριστες σχέσεις. Σε ένα υποθετικό σενάριο επανένωσης με την Ζέτα, θα πω «ποτέ μην λες ποτέ», άλλα είναι κάτι το οποίο θεωρείται λήξαν», είπε ο τραγουδιστής.

Κατερίνα Στικούδη: Δήλωσε πως βιώνει την καλύτερη φάση της ζωής της.
«Αυτή η περίοδος της ζωής μου είναι πάρα πολύ ωραία. Εκτός από την εγκυμοσύνη μου κάνω και δημιουργικά πράγματα. Ο γιος μου, Βύρωνας έχει αρχίσει να καταλαβαίνει ότι είμαι έγκυος.

«Συνεχίζω τις εμφανίσεις μου και ετοιμάζω και δισκογραφικά πράγματα. Όλο και κάτι συζητάω για την τηλεόραση. Δεν υπάρχει περίπτωση να είμαι στην εκπομπή του Σαββατοκύριακου στο Open. Δεν θα είμαι στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη», σχολίασε αναφορικά με το επαγγελματικό μέλλον της.

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Αναφέρθηκε στο κίνημα Metoo, αλλά και στον γάμο της.
«Για να φτάσεις να αλλάξεις κάτι κοινωνικά Θέλει πάρα πολύ χρόνο, πιστεύω ότι έγιναν υπερβολές με το Metoo. Νομίζω ότι πρέπει να έχουμε ανοιχτά τα αυτιά μας για όποιον μιλάει. Δεν ξέρω αν υπάρχουν μυστικά για έναν επιτυχημένο γάμο. Θέλει πολλή δουλειά και εργασία και να είσαι συνειδητοποιημένος»,

Μιμή Ντενίση: Bρέθηκε καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή και μεταξύ άλλων μίλησε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη.
Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε «μάτι» να παίρνει ανθρώπους που ήταν στην δημοσιότητα. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη μου είχε δώσει τον ρόλο της αντίζηλης. Μόλις είδε η Αλίκη τα ρούχα που φορούσα είπε ότι θέλει τα ίδια. Φόραγε ένα ασημένιο φόρεμα και εγώ ένα χρυσό. Μου ζήτησε να μην το φοράω εγώ στην σκηνή. Mου είχε πει ότι θα γίνω σταρ», αποκάλυψε αρχικά.

«Αν ήμουν ξανθιά θα με έπαιρνε στον θίασο της άλλα θα με «βασάνιζε». Η Αλίκη είχε καταλάβει τον χαρακτήρα που είχα. Συμπαθούσε τους ανθρώπους που θεωρούσε ότι θα γίνουν κάτι. Τους άλλους δεν τους συμπαθούσε».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: