Η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή τα fake news που κυκλοφόρησαν για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, ξέσπασε κατά συγκεκριμένων απαράδεκτων δημοσιευμάτων, που γράφουν ανυπόστατες ειδήσεις οι οποίες αφορούν στην προσωπική ζωή της.


Το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου


Κατερίνα Καινούργιου τόνισε αρχικά: «Σε όποιο site και να μπεις, ό,τι και να δηλώσεις, όλους μας βρίζουν από κάτω στα σχόλια. Δεν πρέπει να ασχολείσαι με το τι γράφουν από κάτω, αλλά ο τίτλος που υπάρχει για να μπεις και να κάνεις κλικ είναι απαράδεκτος»!

Και συνέχισε λέγοντας η Κατερίνα Καινούργιου: «Υπάρχουν και περιοδικά, έντυπα που κυκλοφορούν και δεν ξέρεις σε ποιον ανήκουν. Έχω παιδευτεί με αυτά τα θέματα».

Και πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου του Alpha σε έντονο ύφος: «¨Εχουν γράψει όμως χίλια δυο… Ότι ο αδελφός μου είναι η σχέση μου, ότι έχω ένα παιδί από έναν γάμο και το κρύβω, ότι έχω αποβάλει 100 φορές, ότι έχω κάτι πεντάδυμα δεν ξέρω κι εγώ πού… Έντυπα που κυκλοφορούν στο περίπτερο κανονικά. Δεν βρίσκεις άκρη».

Και κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου λέγοντας: «Μην ασχολείσαι με τα σχόλια, σου το λέω συμβουλευτικά. Εγώ αρρωσταίνω, αν το κάνω αυτό. Χθες έγραφαν πάλι για μένα για αυτό που είπα ότι δέχομαι απειλές από κατοίκους του Βόλου, διάβαζα στα σχόλια "καλά θα της κάνετε", "να τη σαπίσετε" και τέτοια. Δεν πάμε καλά».