Οι δηλώσεις της πρώην παίκτριας του «Survivor», Ελένης Χαμπέρη στη «Super Κατερίνα» στάθηκαν η αφορμή για να «ηλεκτριστεί» η ατμόσφαιρα στο πλατό ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Έτσι ξεκίνησε η «κόντρα»

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε για την Ελένης Χαμπέρη: «Την είδαμε στο Survivor, γιατί είναι αρμόδια για τον δήμο; Γιατί είναι αρμόδια; Ο Δήμος θέλει ανθρώπους να τον εκπροσωπούν», με την Κατερίνα Καινούργιου να σημειώνει: «Μία χαρά μπορεί».

«Αν θέλω να μπω στον δήμο, δουλεύω πολιτικά» πρόσθεσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Κατερίνα Καινούργιου τόνισε: «Θα τη δείξει τη δράση της».

«Αφήστε με ρε παιδιά... Ωραία, συμφωνώ απόλυτα μαζί σας. Συνεχίστε» είπε στη συνέχεια εκνευρισμένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο διάλογος συνεχίστηκε ως εξής:

Κατερίνα Καινούργιου: Ανδρέα μου, διάλογο κάνουμε. Τι έχεις πάθει αυτές τις ημέρες;

Ανδρέας Μικρούτσικος: Συμφωνώ απόλυτα. Δεν θέλετε άλλη άποψη ή δεν θέλετε τη δική μου άποψη. Ευχαριστώ πολύ. Να με ενημερώνετε το πρωί να μην έρχομαι.

Ο Χάρης Ρώμας έδρασε σαν πυροσβέστης

Ο Χάρης Ρώμας που ήταν καλεσμένος στο πλατό εξέφρασε την άποψή του για το θέμα και ο διάλογος μεταξύ της παρουσιάστριας και του Ανδρέα Μικρούτσικου συνεχίστηκε…

Ο Μικρούτσικος ξαναχτύπησε για την Χαμπέρη

«Η κυρία Χαμπέρη που έχει τα ίδια στοιχεία με τον Σάκη Κατσούλη, τι έχει να μας πει; Πώς θα χαστουκίζει πολίτες του Βόλου ή πώς να κάθεται και να ρατσίζει το οτιδήποτε; Ή πώς θα προσβάλλει τον ελληνικό λαό. Εκεί εγώ διαφωνώ. Έχεις μία αναγνωρισιμότητα, την μετατρέπεις σε θέση. Να εκπαιδευτείς κι αν δεν πας καλά, θα φανεί στο χειροκρότημα και στη δουλειά».

Κατερίνα Καινούργιου: Ανδρέα, τελείωσες να μιλήσει ο Χάρης;

Ανδρέας Μικρούτσικος: Όταν δε μιλάω έχω τελειώσει. Το θέμα είναι όταν δεν μιλάω και προσπαθώ να μιλήσω, δεν έχω τελειώσει.

Κατερίνα Καινούργιου: Διάλογο κάναμε πριν.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Σε αυτό το υπονοούμενο σου απάντησα πριν.

Κατερίνα Καινούργιου: Δεν το είπα με κακία, ξέρεις πόσο σε εκτιμώ και σε αγαπάω.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια του Alpha είπε με χιούμορ στον Γρηγόρη Γκουντάρα ότι απαγορεύεται κάποιος να διαφωνεί με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

«Δεν έχω χιούμορ γιατί δεν κάνεις χιούμορ. Είναι άποψη πρακτικά» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος με την Κατερίνα Καινούργιου να του ζητά συγγνώμη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:Ελ. Χαμπέρη: «Μου στέλνουν υβριστικά μηνύματα γιατί έβαλα υποψηφιότητα με τον Αχ. Μπέο»