Η Ξένια είναι έγκυος στο παιδί του Δημοσθένη κι εκείνος ανακοινώνει στην Ασπασία ότι περιμένει παιδί από άλλη γυναίκα.

Ο Δημοσθένης κάνει παιδί με συμβόλαιο

Ο Πότης ζητά από τον Στάθη και τον Λυκούργο να είναι κι αυτοί κουμπάροι στον γάμο του κι εκείνοι δέχονται με χαρά. Παράλληλα, ο Αποστόλης ανακοινώνει στην Άννα ότι θα καλύψει όλα τα έξοδα του γάμου και τη συγκινεί. Η Ιουλία προσπαθεί να επικοινωνήσει με την κόρη της, αλλά δεν παίρνει απάντηση.

Ο Στάθης, ωστόσο, την προτρέπει να επιμείνει. Ο Μάνος αποφασίζει να πάρει δραστικά μέτρα με σκοπό να συνεφέρει την Μαρίνα και απομακρύνει όλα τα μωρουδιακά ρούχα από το σπίτι. Αυτή του η κίνηση όμως έχει τα αντίθετα αποτελέσματα, καθώς η Μαρίνα γίνεται έξαλλη και φεύγει από το σπίτι.

Ο Λυκούργος ενημερώνεται για την απόπειρα δολοφονίας κατά του Φίλιππου και ανησυχεί ακόμα περισσότερο για τον «αόρατο» εχθρό που τους κυκλώνει, ενώ η Χάιδω αρχίζει να σκέφτεται μήπως έχει μερίδιο ευθύνης σε όσα συμβαίνουν. Η Ξένια δέχεται να γεννήσει το παιδί τού Δημοσθένη, με το αζημίωτο και, με συμβολαιογραφική πράξη, να του το δώσει για να το μεγαλώσει με τη γυναίκα του. Η Μαργαρίτα πέφτει θύμα ξυλοδαρμού από αγνώστους.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:


Οι τραυματιοφορείς μεταφέρουν τη Μαργαρίτα στο νοσοκομείο. Η Άννα μένει άναυδη με τη γενναιοδωρία του Ισίδωρου, ο οποίος της κάνει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό για γαμήλιο δώρο. Ο Λυκούργος μαθαίνει ότι ο Στάθης γνώριζε για την απόπειρα δολοφονίας του Φίλιππου και γίνεται έξαλλος.

Η Δήμητρα πηγαίνει στο σπίτι του Γιώργη για να τον βοηθήσει με τη μετακόμιση. Ο «ηλεκτρισμός» ανάμεσα τους, ξαφνικά, είναι μεγάλος. Χωρίς σκέψη έρχονται κοντά και δεν μπορούν να αντισταθούν στο πάθος που ακολουθεί. Η Αρετή πιάνει επ’ αυτοφώρω τη Χρυσούλα τη στιγμή που πουλάει την πίτα στον φούρναρη και εκρήγνυται. Ο Δημοσθένης δίνει την προκαταβολή στην Ξένια για να προχωρήσει η συμφωνία τους.

Αμέσως μετά, πηγαίνει στον Κωνσταντίνο και του ζητά να συντάξει ένα συμβόλαιο που θα δεσμεύει την Ξένια να του δώσει το παιδί μετά τη γέννα. Η Ιουλία προσπαθεί απεγνωσμένα να μάθει περισσότερα για την κόρη της και αποφασίζει να προσλάβει ντετέκτιβ. Η αμηχανία ανάμεσα στον Γιώργη και τη Δήμητρα είναι εμφανής την επόμενη μέρα στο γραφείο.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: