Την Μπρίτνεϊ Σπίαρς σταμάτησε τον περασμένο μήνα η Τροχαία της Καλιφόρνια για οδήγηση χωρίς δίπλωμα και μη προσκόμιση απόδειξης ασφάλισης, σύμφωνα με τα δικαστικά αρχεία που εξασφάλισε το «Page Six» την Τρίτη 10 Οκτωβρίου.

Από τις παραβάσεις η σταρ της ποπ Μπρίτνεϊ Σπίαρς βρέθηκε να χρωστάει 1.140 δολάρια.

Όσα αποκαλύπτει ο δικηγόρος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς


Ωστόσο, ο δικηγόρος της Σπίαρς, Μάθιου Ρόζενγκαρτ, δήλωσε αποκλειστικά στο «Page Six» ότι «η Μπρίτνεϊ ανά πάσα στιγμή είχε δίπλωμα και ασφάλεια - αυτό είναι το λειτουργικό ισοδύναμο μιας κλήσης για παρκάρισμα». Μια πηγή επιβεβαίωσε επίσης ότι η τραγουδίστρια «είχε και έχει ασφάλεια και άδεια».

Παρά το γεγονός ότι την ίδια ημέρα με την εμφάνισή της στο δικαστήριο θα κυκλοφορήσει ένα σημαντικό βιβλίο, πηγές διευκρίνισαν ότι δεν απαιτείται αυτοπρόσωπη παρουσία και ότι οι πληρωμές που εκκρεμούν, μπορούν να γίνουν online. Η Σπίαρς πρόκειται να κυκλοφορήσει τα πολυαναμενόμενα απομνημονεύματά της «The Woman In Me» στις 24 Οκτωβρίου.

Της σύγκρουσης της Σπίαρς με τους αστυνομικούς λόγω παράβασης του ΚΟΚ προηγήθηκε επίσκεψη αστυνομικών στην έπαυλή της στο Thousand Oaks της Καλιφόρνια στις 27 Σεπτεμβρίου, μετά την κυκλοφορία ενός βίντεο που την έδειχνε να χορεύει με μαχαίρια. Ωστόσο, αφού η αστυνομία πραγματοποίησε έλεγχο, η ασφάλεια της Σπίαρς τους ενημέρωσε μέσω ενδοσυνεννόησης ότι ήταν «καλά» και «δεν συνέβαινε τίποτα».