Στην εντατική συνεχίζει να νοσηλεύεται ο Αίας Μανθόπουλος μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη, με δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι έχει πεθάνει. Ο ηθοποιός είναι ακόμα εν ζωή και δίνει γενναία μάχη στη ΜΕΘ.

Ο Αίας Μανθόπουλος παραμένει στην Εντατική Μονάδα μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. Ωστόσο, την περασμένη Παρασκευή κάποια δημοσιεύματα έγραψαν πως ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή.

Το σοβαρό εγκεφαλικό που υπέστη

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» αναφέρθηκαν στο σοβαρό πρόβλημα της υγείας του ηθοποιού: «Ο Αίας Μανθόπουλος ζει. Μετά το εγκεφαλικό που υπέστη, μεταφέρθηκε σε δημόσιο νοσοκομείο στις 09/10/2023, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Οι γιατροί θεώρησαν πως πηγαίνει καλύτερα και τον μετέφεραν στον θάλαμο. Από εκεί και πέρα υποτροπίασε και έπρεπε να μεταφερθεί ξανά στη ΜΕΘ, όπου βρίσκεται μέχρι αυτή τη στιγμή και η κατάστασή του είναι σταθερή».

Είχε υποτροπή την Πέμπτη

Ο Ιάκωβος Μυλωνάς, φίλος του Αίαντα Μανθόπουλου εξήγησε: «Είναι δύσκολα, είχε υποτροπή την Πέμπτη και την Παρασκευή ξαναμπήκε στην Εντατική, αλλά δεν έχει πεθάνει. ο άνθρωπος παλεύει για τη ζωή του. Είναι πάρα πολύ δύσκολα, μακάρι να γίνει ένα θαύμα».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:


Αίας Μανθόπουλος