Η Αναστασία Παντούση, η πρωταγωνίστρια της δραματικής σειράς «Το ναυάγιο», βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη και μίλησε για τον ρόλο της στη μεγάλη παραγωγή του MEGA.

Η αγαπημένη ηθοποιός Αναστασία Παντούση, η οποία υποδύεται την Ειρήνη Κασσιμάτη, αποκάλυψε ότι στα επόμενα επεισόδια θα μάθει πως είναι έγκυος.

Διαβάστε τι δήλωσε η Αναστασία Παντούση

Για τα γυρίσματα, ανέφερε: «Είναι σαν να μην ήμουν εκεί. Ανατρίχιασα που είδα τα αποσπάσματα. Είναι σαν να μην ήμουν εγώ. Ήταν δύσκολα γυρίσματα. Ήμασταν πολύ ώρα μέσα στο νερό. Είχαμε άγχος, διότι όταν ξέρεις πως βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και υπάρχει ένα βάρος. Κάποιοι άνθρωποι πέθαναν. Ήταν μεγάλη η συναισθηματική φόρτιση».

Όπως είπε, η Αναστασία Παντούση όταν διάβασε τα σενάρια και είδε πως χάνεται ο άντρας της, σκεφτόταν πώς θα συνεχίσει αυτή η κοπέλα τη ζωή της, ενώ αναφέρθηκε και στην πορεία που θα έχει η ιστορία της.

«Είναι όλα τα συναισθήματα μαζί. Θυμός, τύψεις, ζει όλα τα συναισθήματα η ηρωίδα. Επειδή όμως, η ζωή συνεχίζεται, έτσι συνεχίζεται και η ζωή της Ειρήνης. Η Ειρήνη είναι έγκυος και το μαθαίνει όταν πάει στο νοσοκομείο. Στη συνέχεια, αφού την έσωσε ο Ιπποκράτης (σ.σ Γιάννης Στάνκογλου), θα μείνει δίπλα της, και θα τη βοηθήσει για πολύ καιρό αργότερα. Στην αρχή, δεν μπορεί να διαχειριστεί το ότι είναι έγκυος».

Η Αναστασία Παντούση πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ξαφνικά πέρσι το καλοκαίρι» στο θέατρο «Νέος Ακάδημος». «Και εκεί έχουμε δράματα. Είναι ένα έργο σχεδόν αυτοβιογραφικό και διαπραγματεύεται πολλά θέματα. Κυρίως, μιλά για τη χειραγώγηση στις σχέσεις. Δηλαδή, η σχέση της μητέρας με τον Σεμπάστιαν, τον πρωταγωνιστή, έχουν μία σχέση χειραγώγησης, την οποία ο Σεμπάστιαν μεταφέρει και στις άλλες του σχέσεις».

Όπως είπε η ηθοποιός, Αναστασία Παντούση, θα ήθελε να παίξει και σε κωμωδία.

«Θέλω πολύ να παίξω σε μία κωμωδία. Θέλω να έρθει επιτέλους το χαμόγελο στα χείλη μου».

«Το ναυάγιο»: Απόψε στις 22:50 στο MEGA έρχεται το επόμενο συγκλονιστικό επεισόδιο.