Μία αποκλειστική συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα» έδωσε η Αθηναΐς Νέγκα και αποκάλυψε πως η απώλεια του πατέρα της, του ηθοποιού Χρήστου Νέγκα, είναι ένα τραυματικό γεγονός που θα κουβαλάει για πάντα μαζί της, ενώ στη συνέχεια μίλησε για την εικόνα της.

Έχω φοβερή ανασφάλεια με την εξωτερική μου εμφάνιση

«Έχω φοβερή ανασφάλεια με την εξωτερική μου εμφάνιση. Αν δεν κάνω ολική πλαστική για να μεταμορφωθώ σε Μις Κόσμος, δεν θα μου φύγει η ανασφάλεια. Δεν ήμουν ποτέ η γυναίκα που θα χαρακτήριζαν κουκλάρα. Είμαι για τους πιο μερακλήδες. Δεν βάφω τα νύχια μου, βέβαια μπορεί να κάνω κάποια αισθητική επέμβαση και να μεταμορφωθώ», ανέφερε η Αθηναΐς Νέγκα.

Η δημοσιογράφος παραδέχτηκε πως είναι κακή οδηγός. «Όταν μου λένε να πάω να πλύνω πιάτα χαίρομαι, γιατί μου αρέσει», τόνισε η Αθηναΐς Νέγκα.

Τα παιδιά μου θέλω να είναι ευτυχισμένα

Στη συνέχεια πήρε θέση για τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, καθώς το νομοσχέδιο που πρόκειται να φέρει η κυβέρνηση έχει ανοίξει μία έντονη συζήτηση σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο.

«Το μητρικό ένστικτο είναι κάτι σχετικό. Εάν υπάρχει μητρικό ένστικτο θα πρέπει να έχουμε και άλλα ένστικτα, να βγω έξω να κυνηγήσω και να βρω νερό. Δεν έχω θέση στον σεξουαλικό προσανατολισμό των παιδιών μου, θέλω να είναι ευτυχισμένα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @athinaisnega


Σχολιάζοντας τους Έλληνες παρουσιαστές

Η Αθηναΐς Νέγκα αναφέρθηκε και στα δημοφιλή πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης, εκ των οποίων ξεχωρίζει τον Γιώργο Λιάγκα, τη Φαίη Σκορδά και την Κατερίνα Καινούργιου.

«Ο Γιώργος Λιάγκας είναι θεαματικός. Έχει πιάσει τον παλμό του μέσου τηλεθεατή. Αν είχα κανάλι, θα ήθελα να έχω έναν Λιάγκα», είπε και συνέχισε:

«Συμπαθώ πολύ τη Φαίη Σκορδά, χαίρομαι να τη βλέπω. Η Κατερίνα Καινούργιου με την εκπομπή της θα αφήσει "σφραγίδα", θετική ή αρνητική θα το δούμε στο μέλλον. Η εκπομπή της δεν απευθύνεται σ' εμένα, εκτιμώ ότι πολλοί ενθουσιάζονται».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @athinaisnega


Για την προσωπική της ζωή

Αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή, η δημοσιογράφος ανέφερε ότι όλα πάνε πολύ καλά.

«Δεν διστάζει κανείς να φλερτάρει μία χωρισμένη μητέρα, αυτή η άποψη είναι "μύθος". Ο σύντροφός μου θεωρώ ότι είναι η πιο σημαντική σχέση που είχα στη ζωή μου. Είμαι ερωτευμένη», είπε η Αθηναΐς Νέγκα.

Θα ξαναπαντρευόταν; 

«Δεν θα ξαναπαντρευόμουν. Θα το έκανα μετά τα 70 για να έχει πλάκα».

Τέλος, ξεκαθάρισε πως δεν θα κάνει τηλεόραση στο μέλλον.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: