Μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε η κόρη του Γιώργου και της Άννας Νταλάρα, Γεωργιάννα, στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ.


Όσα δήλωσε η Γεωργιάννα Νταλάρα 


«Δεν νομίζω ότι το όνομά μου αποτέλεσε ποτέ εμπόδιο. Όλοι έχουμε ένα όνομα και οφείλουμε να συμβιβαστούμε με αυτό. Κάποιοι το αλλάζουν. Η μαγκιά είναι να το κρατήσεις. Κάποια στιγμή είχα σκεφτεί να υπογράφω τα έργα μου με άλλο όνομα. Θα ήταν μέγα λάθος και εντέλει δεν έγινε ποτέ. Θα ήταν λάθος γιατί θα ήταν αποφυγή», ανέφερε αρχικά η Γεωργιάννα Νταλάρα για το πώς την επηρέασε το όνομα που κουβαλά από τον πατέρα της.

Όσο για τη σχέση που έχει με τον Γιώργο Νταλάρα αλλά και το πώς είναι εκείνος ως πατέρας, η Γεωργιάννα Νταλάρα είπε: «Νομίζω ότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι γεννημένοι για να είναι γονείς. Ο κάθε άνθρωπος έχει τις προτεραιότητές του και από εκεί και πέρα, φέρεται δίκαια σε σχέση με την οικογένειά του και εκείνους που αγαπάει. Εκτιμώ πάρα πολύ τον πατέρα μου ως καλλιτέχνη. Μέχρις εκεί».


«Η Γεωργιάννα είναι αξιοθαύμαστη. Είμαι χαζομπαμπάς και τώρα είμαι και χαζοπαππούς. Ο πατέρας κάνει πολλά λάθη, αφήνει πολύ χρόνο να πάει χαμένος. Ο παππούς δεν κάνει τέτοια λάθη, εξαντλεί όλο τον χρόνο με το παιδί του και το εγγόνι του. Είναι νομίζω και θέμα ωριμότητας», είχε πει σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Γιώργος Νταλάρας για την κόρη του.