Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκανε ένα νέο Q&A στο Instagram απαντώντας στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων, περνώντας παράλληλα σε προσωπικές της αποκαλύψεις.

Λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα, η γνωστή influencer εκφράζει την επιθυμία της να γίνει μητέρα, εφόσον βρεθεί ο κατάλληλος πατέρας για το παιδί της.

Σε ερώτηση για τις δεύτερες ευκαιρίες σε μια σχέση, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απάντησε όλο νόημα: «Καρδούλα μου, αν χρειάζεται να δώσεις δεύτερη ευκαιρία, αυτό σημαίνει ότι δεν άξιζε η πρώτη».

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Σε ερώτηση για τη μητρότητα και κατά πόσο νιώθει έτοιμη να αποκτήσει παιδί, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απάντησε θετικά, τονίζοντας πως θα πρέπει πρώτα να βρεθεί κατάλληλος σύντροφος που θα μπορεί να γίνει και σωστός πατέρας.

«Εγώ με αυτά τα ματάκια πεθαίνω», απάντησε δείχνοντας το σκυλάκι της.

Και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι όταν με το καλό κάνω παιδί θα χάσω τη γη κάτω από τα πόδια μου και θα ζω μόνο γι' αυτό. Θα το ήθελα στο 100%, αρκεί να έχουμε και τον κατάλληλο πατέρα», εξομολογήθηκε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για την επιθυμία της να γίνει μητέρα.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απάντησε σε ερωτήσεις διαδικτυακών της φίλων, κάνοντας έτσι προσωπικές αποκαλύψεις, εκφράζοντας παράλληλα τη γνώμη της για τις ερωτικές σχέσεις.

Τραυματική εμπειρία σχέσης με νάρκισσο, γνωρίζεις κάποιον ψυχολόγο;

«Το ακούω πολύ συχνά, φίλη μου. Ο οποίος ήταν και πολύ χειριστικός να φανταστώ; Μεγάλη συζήτηση… αλλά υπάρχουν τρόποι να το ξεχωρίζεις. Γνωρίζω ψυχολόγους βέβαια γιατί κάνω ψυχανάλυση, αλλά προτιμώ να μην προτείνω γιατί η σωστή επιλογή είναι καθαρά υποκειμενική υπόθεση και εξαρτάται και από τη χημεία που θα έχεις με τον/την ψυχολόγο», απάντησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, αποκαλύπτοντας πως και η ίδια κάνει ψυχανάλυση.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Δεν σκέφτηκες ποτέ να δουλέψεις ως κοινωνιολόγος;

«Τα χρόνια που σπούδαζα στο Πάντειο το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά και συγκεκριμένα μου άρεσαν πολύ τα μαθήματα της εγκληματολογίας που κάναμε, αλλά δυστυχώς στη χώρα μας το επάγγελμα αυτό έχει δύσκολη επαγγελματική αποκατάσταση και απορρόφηση».

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Κατάλληλος πατέρας με τι κριτήρια δηλαδή για εσένα;

Να είναι πιστός, γιατί η εμπιστοσύνη στις μέρες μας είναι δυστυχώς εύθραυστη.
Κοινή στάση ζωής και κοινά ενδιαφέροντα για να υπάρχει διάρκεια στην πάροδο των χρόνων.
Κοινές πεποιθήσεις.
Να μπορείς να βασιστείς πάνω του και να νιώθεις ασφάλεια.
Να μπορεί να είναι πατέρας, φίλος, σύντροφος και να επικοινωνούμε σε όλα τα επίπεδα.
Να έχει ήθος και αρχές.
Αξιόπιστος (αυτό που λέει να το εννοεί).
Εργατικός και έξυπνος για να μπορώ να τον θαυμάζω.
Να σε στηρίζει και να επικροτεί τις επιλογές σου.
Ωστόσο, όπως συμπλήρωσε, θα πρέπει πάντα ο ένας να ρίχνει νερό στο κρασί του προκειμένου να αποφεύγονται οι συχνές διαφωνίες ανάμεσα στο ζευγάρι.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου