Μία σπάνια συνέντευξη παραχώρησε ο Tus στην εκπομπή «Πρωινό Σοσού» και αποκάλυψε τις προτάσεις που έχει δεχθεί από εκπομπές, από reality επιβίωσης, αλλά και για την τραπ μουσική.


Όσα δήλωσε ο Tus στο Πρωινό Σου Σου


«Είναι διαφορετική εμπειρία να τραγουδάς σε πίστες. Άλλος κόσμος, άλλες φωνές, άλλου είδους διασκέδαση», δήλωσε αρχικά ο Tus.

«Πολλά τραγούδια τα έχω γράψει για να  προκαλέσω. Ήθελα να με κράξουν και να ασχοληθούν μαζί μου, έτσι και αρνητικά! Η κακή διαφήμιση είναι πιο δυνατή από την καλή. Αν πεις σε κάποιον έναν καλό λόγο, δεν θα ασχοληθεί κανείς μαζί του», τόνισε ο Tus και συνέχισε:

«Η νεολαία πλέον δεν ενδιαφέρεται για το ταλέντο και τη μουσική, αλλά για το πόσο μάγκας φαίνεσαι. Η τραπ θα περνούσε αν δεν ασχολούνταν ο κόσμος, τόσο με αυτό. Αυτού που κράζουν, οι ίδιοι τη διαφημίζουν».

Για το αν είχε πρόταση να βρεθεί σε κριτική επιτροπή, ο Tus αποκάλυψε: «Δεν είχα πρόταση όχι. Μου είχαν πει να πάω στο πάνελ του Φώτη και της Μαρίας. Είχα προτάσεις από το Survivor. Ήμουν στο εξωτερικό και δεν μπορούσα. Με ρώτησαν και για το I am a celebrity. Το Survivor είναι πιο κοντά στις προτιμήσεις μου».

Για τον Τριαντάφυλλο: «Αγωνιστικά μπορούσε και καλύτερα, σαν προσωπικότητα έγραψε ιστορία», είπε κλείνοντας ο Tus.