Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πριν από 1,5 περίπου μήνα βάφτισε τον γιο της, Βλάσση, ενώ έκτοτε μοιράζεται συχνά φωτογραφίες και βίντεο από την ιδιαίτερη μέρα η οποία ολοκληρώθηκε με ένα μεγάλο πάρτι στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Η παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο επιχειρηματίας σύζυγός της, απολαμβάνουν τη νέα τους καθημερινότητα δίπλα στον γιο τους, με το όνομα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου να αναφέρεται συχνά στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ και στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να επιστρέφει στην τηλεόραση.

Όσα είχε δηλώσει στο The 2Night Show

Σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναφέρθηκε στα έντονα σχόλια που ακούστηκαν για τις συνεργασίες της και το ξεκίνημά της στην τηλεόραση…

«Μεγαλώνεις, αναθεωρείς, αλλάζεις. Σκασίλα μας τώρα τι έγινε τότε με το ένα και με το άλλο. Ακούω και βλακείες, τις προάλλες άκουσα ότι τότε λέει βαφτίστηκε παρουσιάστρια στο Βόρειο Αιγαίο. Ακούω πάρα πολλά. Κατ’ αρχάς δεν ήταν μπροστά κάποιοι άνθρωποι για να τα πουν όλα αυτά. Τους ευχαριστώ που βάζουν αυτές τις πινελιές στην πορεία μου», απάντησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Για την ώρα πάντως, η όμορφη παρουσιάστρια απολαμβάνει την οικογενειακή ευτυχία, ενώ στη νέα της ανάρτηση στο instagram μοιράζεται ένα τρυφερό στιγμιότυπο ένα «κλικ» πριν το φιλί στον σύζυγό της, από την ημέρα της βάφτισης του μικρού Βλάσση.

Η ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου