Απαντήσεις που θα μπορούσαν να θεωρηθούν υπονοούμενα για τη φημολογούμενη σχέση της με τον 83χρονο Κωνσταντίνο Πλεύρη έδωσε πριν από μερικά 24ωρα η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» Τζόρτζια Σιακαβάρα, όταν χρήστης του TikTok της είπε «βρες αγόρι οπωσδήποτε».

«Εκτός από το ότι δεν ενδιαφέρομαι να βρω ούτε αγόρι ούτε κορίτσι, έχει περάσει η ηλικία που θα έβρισκα αγόρι», είπε αρχικά η Τζόρτζια Σιακαβάρα.

«Είμαι νέα και όμορφη αλλά όχι και τόσο, όχι και αγόρι. Τώρα πια άνω των... 49 εγώ, άνω των 50, άντε έστω 49, δεν θα το έλεγες και αγόρι. Αγόρι σίγουρα όχι, άσε που δεν έχω και καμία κάψα, μοναχός σου χόρευε και όσο θέλεις πήδα», πρόσθεσε η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks».

@georgiasiakavara Απάντηση στον χρήστη @user36357058 IG:GEORGIA SIAKAVARA #περνωκαιμονημουκαλα💪😋 #μοναχοςσουχορευεκιοσοθελειςπηδα #πιοκαληημοναξια #georgiasiakavara #γεωργιασιακαβαρα ♬ πρωτότυπος ήχος - Unstable artist

Χθες, Πέμπτη, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης ρωτήθηκε από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να ετοιμάζεται να παντρευτεί την Τζόρτζια Σιακαβάρα.

Δεν θα δώσουμε λογαριασμό σε κανέναν

«Με την κυρία Σιακαβάρα έχω μια σχέση, αλλά αυτά είναι προσωπικά μου θέματα και δεν θέλω να τα δημοσιοποιώ. Έχω μια ειλικρινή φιλία με την κυρία που αναφέρατε και δεν έχουμε να δώσουμε λογαριασμό σε κανέναν», είπε αρχικά ο 83χρονος νομικός Κωνσταντίνος Πλεύρης.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αυτά είναι η προσωπική μου ζωή, είστε πανέξυπνος και μου θέτετε ερωτήσεις αλλά επειδή εγώ είμαι έμπειρος στα δημοσιογραφικά, επανέρχομαι στο ότι ο καιρός θα δείξει. Εάν υπάρξει κάποια εξέλιξη θα βρω το τηλέφωνό σας και θα σας πάρω».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:


Τι έλεγε πριν από 4 μέρες η Τζ. Σιακαβάρα:

Ποια είναι η Τζόρτζια Σιακαβάρα

Η Τζόρτζια Σιακαβάρα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων σε αγγλόφωνο κολέγιο. Στα 19 της πήγε σε πρακτορείο μοντέλων. Σε ηλικία 20 ετών ξεκίνησε την ασχολία της και με το τραγούδι, η οποία κράτησε περίπου 15 χρόνια. Επίσης, έχει κάνει σπουδές αισθητικής σε ΙΕΚ και παράλληλα φοίτησε και σε σχολή υποκριτικής στα 43 της. Τέλος, έχει εργαστεί ως μοντέλο χεριών και ποδιών σε διαφημίσεις.

Δείτε το βίντεο από την εμφάνισή της στο «My Style Rocks»



Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

1-siakavara-2
1-siakavara-3
1-siakavara-4
1-siakavara-5
1-siakavara-6
1-siakavara-6a
1-siakavara-7
1-siakavara-8
1-siakavara-9
1-siakavara-10
1-siakavara-11
1-siakavara-12
1-siakavara-13
1-siakavara-14
1-siakavara-15
1-siakavara-16
1-siakavara-17
1-siakavara-18
1-siakavara-19
1-siakavara-20