Σήμερα το πρωί της Παρασκευής 20 Οκτωβρίου συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον Αίαντα Μανθόπουλο στο Κοιμητήριο Παιανίας.

Λίγο πριν από την κηδεία η Άβα Γαλανοπούλου, η οποία ήταν καλή φίλη του ηθοποιού, επικοινώνησε τηλεφωνικά με την εκπομπή «Super Κατερίνα».


Όσα δήλωσε η Άβα Γαλανοπούλου


Αρχικά δήλωσε: «Είχαμε συνεργαστεί, είχαμε κάνει πολλή παρέα εκείνα τα χρόνια. Ανέμελα χρόνια ήταν εκείνα για όλους μας. Ένας εξαιρετικός άνθρωπος, ένα υπέροχο πλάσμα, με απίθανο χιούμορ, πολύ γενναιόδωρος».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Στα γυρίσματα ερχόταν πάντα με τη χαρά που έχουν τα παιδιά. Έχω στενοχωρηθεί πολύ. Ήταν πολύ άδικο, έφυγε πολύ νωρίς. Εύχομαι να ξεκουραστεί το πουλάκι μου. Το βρίσκω μεγαλειώδες το ότι αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά του. Η μητέρα του, που την είχα γνωρίσει, ήταν γιατρός και νομίζω ότι αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο. Δεν ξέρω αν ο Αίας από πριν είχε προνοήσει γι' αυτό ή ποιος το αποφάσισε, σημασία έχει ότι το βρίσκω πάρα πολύ όμορφο αυτό».

Ο Αίας Μανθόπουλος έφυγε από τη ζωή την Τρίτη 17 Οκτωβρίου έπειτα από νοσηλεία μιας εβδομάδας στην εντατική του Νοσοκομείου Αττικόν, ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.