Οι ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών συνάντησαν την Άβα Γαλανοπούλου σε βραδινή της έξοδο. Η ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, για την πορέια της, τις σκληρές κριτικές που έχει δεχθεί και για την απώλεια του Αίαντα Μανθόπουλου.

«Θα πω την άποψή μου σε έναν συνάδελφο, αλλά ούτε θα τον κατακρεουργήσω, ούτε θα κάνω σκληρή κριτική. Δεν πληρώνομαι, άλλωστε, γι’ αυτό. Οπωσδήποτε την καλή μου κουβέντα θα την πω.

Ήμουν σε ένα τραπέζι με έναν άνθρωπο εκτός χώρου και έλεγε με ένταση ότι δεν του αρέσει ένα σίριαλ, στο οποίο έπαιζα. Κόντεψα να μου φύγει το φαγητό από το στόμα, το βρήκα φοβερά αστείο αυτό. Τον σκούνταγαν οι υπόλοιποι…», είπε αρχικά η Άβα Γαλανοπούλου.

Για τον Αίαντα Μανθόπουλο, η Άβα Γαλανοπούλου είπε: «Πολύ κρίμα! Πολύ άδικο, πολύ νωρίς, τι να πω τώρα…».

Στην ερώτηση για το αν έχει δεχτεί σκληρή κριτική:


«Ε βέβαια, αλίμονο, ότι κάνουμε αρέσει στους πάντες; Δεν νομίζω…», ανέφερε η Άβα Γαλανοπούλου.

Για το αν έχει γίνει δέκτης κάποιας ακραίας αντίδρασης στον δρόμο, δεδομένου ότι έχει συμμετάσχει σε σειρές με μεγάλες επιτυχίες, αποκάλυψε:


«Ε καλά μεγάλες επιτυχίες… Σε ωραίες δουλειές ναι. Ακραίες αντιδράσεις στο Ελλαδιστάν; Τι να πω, δεν είμαστε και στο Χόλιγουντ».

Τέλος η  Άβα Γαλανοπούλου κατέληξε: «Με στεναχωρεί που δεν έχει πολλές κωμωδίες στην τηλεόραση. Εγώ θα ήθελα πολύ να δω μια κωμωδία να με ξεκουράσει».