Καλεσμένη στην εκπομπή Fay’s Time βρέθηκε η Κατερίνα Καραβάτου και μίλησε για το My Style Rocks που παρουσιάζει, αλλά και για το ενδεχόμενο επιστροφής της στην πρωινή ζώνη.

Η παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου, όπως εξομολογήθηκε, δεν της λείπει το να κάνει πρωινή εκπομπή, μια και τα δεδομένα της τηλεόρασης έχουν αλλάξει.

Μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την εποχή που έκανε εκπομπή στο MEGA μαζί με τη Μαρία Ηλιάκη, τονίζοντας τι δεν πήγε καλά τότε.


Όσα δήλωσε η Κατερίνα Καραβάτου

«Το ζω ως αυτό που μου δόθηκε. Η αλλαγή δεν με τρόμαξε. Εφόσον κάποιος παίρνει μια απόφαση για τη ζωή του, το δέχομαι και αλλάζω σελίδα. Αφού έγινε αυτή η πράξη, το βήμα είναι “ωραία, ποια είναι η επόμενη μέρα;”. Αν ένας συνεργάτης μου φύγει, πρέπει να με πάρει αυτός και μετά να συζητήσουμε, αυτό έχει γίνει. Υπήρξαν φορές που έχω εξαντλήσει και τα περιθώρια. Αλλά τον νιώθεις και τον άλλον αν είναι βέβαιος ή όχι.

Κάτι που έχω μάθει καλά από τα πρώτα χρόνια στην τηλεόραση είναι πως όταν φεύγει κάποιος, δεν πας να τον αντικαταστήσεις. Πας για κάτι διαφορετικό που θα κάνει αίσθηση. Η Σοφία κάνει κάτι που το απολαμβάνει πολύ. Η μόδα είναι η ζωή της και έτσι συμπεριφέρεται. Έχει το τετραδιάκι της, έχει φωτογραφίες και τις τυπώνει. Έχει ολόκληρο ημερολόγιο», είπε αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου.

«Δεν μου λείπει το καθημερινό! Αυτό το βρίσκω ως μια μεγαλύτερη πρόκληση για μένα. Είναι ένας γλυκός συνδυασμός. Από την εποχή που έκανα τους ΚουΚου τα πράγματα έχουν αλλάξει. Αυτό που κάνετε το θεωρώ δύσκολο πια. Έχει αλλάξει η δομή μιας πρωινής εκπομπής, δεν είναι ψυχαγωγική. Ανακατεύονται πολλά πράγματα, περνάς από το ένα θέμα στο άλλο με μια ταχύτητα που μπορεί να είναι επικίνδυνη.

Ο κόσμος μετά την καραντίνα μπήκε σε έναν διαφορετικό τρόπο που ήθελε να βλέπει τηλεόραση. Τον ενδιέφερε η επικαιρότητα και νομίζω ότι όλα πάνε στο ένα άκρο και βρίσκουν μετά το μέτρο τους.

Η πρωινή ζώνη θα επανέλθει και το θέλω πολύ! Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να δουν την αισιοδοξία και την ελπίδα. Δεν είπα ότι δεν θα επανέλθω, αλλά ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό. Στο MEGA δεν ήμουν η Κατερίνα, δεν την ευχαριστήθηκα εκείνη τη χρονιά. Δεν έγιναν όπως θα έπρεπε τα πράγματα. Εκείνη η χρονιά ήταν δύσκολη για μένα, ήρθε η ζωή μου τούμπα. Θα μπορούσα να κατηγορήσω ανθρώπους αλλά ξέρω η ίδια ότι δεν ήμουν αυτή που έπρεπε. Εγώ αδίκησα εκείνη την εκπομπή», κατέληξε η Κατερίνα Καραβάτου.