Καλεσμένη στην εκπομπή Breakfast@Star βρέθηκε η Δέσποινα Μοιραράκη. Η γνωστή παρουσιάστρια και επιχειρηματίας Δέσποινα Μοιραράκη φιλοξενήθηκε το πρωινό της Παρασκευής 20/10 και μίλησε στην Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου για την εμπειρία της από το Cash or Trash.

Η αποκάλυψη της Δέσποινας Μοιραράκη

«Έζησα μία καταπληκτική στιγμή στο παιχνίδι. Όλοι οι πωλητές μου φέρνουν δώρα, γλυκά και διάφορα τέτοια, αλλά μία κυρία μου έφερε στο γύρισμα μία κούκλα. Δεν ξέρω πού το άκουσε, πού είχα πει ότι όταν ήμουν μικρή δεν είχα παίξει ποτέ με κούκλα», περιγράφει η Δέσποινα Μοιραράκη στην κάμερα του Star.

«Παιδιά, τι να σας πω… δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο κόσμος με αγαπάει τόσο πολύ. Η γυναίκα, για ένα δευτερόλεπτο που το είπα… τι να σας πω; Το πόσο συγκινήθηκα;», εξομολογείται η παρουσιάστρια του Cash or Trash.

«Είμαι μία γυναίκα ώριμη, με μία πολύ μεγάλη πορεία ζωής. Θέλω να είμαι αληθινή, όχι ένας άνθρωπος προσποιητός», παραδέχεται η Δέσποινα Μοιραράκη.

«Αυτό που θέλω να πάρει ο κόσμος από εμένα είναι η διαχείριση των θεμάτων. Προσπαθώ να το διαχειριστώ. Τώρα μπαίνοντας συνάντησα τον Βερύκιο, που τον αγαπώ και μ’ αγαπάει, τον φωνάζω και μου λέει: αγάντα, φινελάδα, να είσαι πιο γελαστή στην εκπομπή. Του λέω: μάλλον θα είδες κάποια επεισόδια. Κι αυτό προσπαθώ να κάνω», επισημαίνει η Δέσποινα Μοιραράκη.