Η Θέμις Μπαζάκα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και μίλησε για όλα.

«Έχω τρακ κάθε μέρα όταν  βγαίνω στο θέατρο και εάν θα μπορέσω να τα καταφέρω σε μία ταινία. Η έκθεση στη σκηνή δεν με τρομάζει γιατί δεν είναι εγώ, η έκθεση σε μία εκπομπή με αγχώνει. Τα σχόλια(σ.σ που μπορεί να γίνουν) δεν τα παρακολουθώ αλλά δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Αυτό που θέλω είναι να λέω με ειλικρίνεια αυτά που πιστεύω. Τα κακοπροαίρετα σχόλια είναι λογικό να ενοχλούν, αλλά εγώ τα αντιμετωπίζω όπως και στην επιτυχία έτσι και στην αποτυχία. Προσπαθώ να μην δίνω σημασία», είπε η Θέμις Μπαζάκα.
 
Αναφερόμενη στην πολυαναμενόμενη σειρά «Milky Way» του MEGA στην οποία πρωταγωνιστεί, είπε πως ο χαρακτήρας που υποδύεται είναι ο πιο γλυκός ρόλος που έχει παίξει πότε.

Για το Milky Way

«Είναι η γιαγιά που όλοι θα θέλαμε στη ζωή μας. Είναι πολύ ιδιαίτερη και βλέπει λίγα παραπάνω από ό,τι οι άλλοι. Είναι η γιαγιά που θέλουμε. Ενώ συμβαίνουν διάφορα στην οικογένεια, εκείνη κρατά την ισορροπία. Είναι μία σειρά για τους έφηβους και η εγκυμοσύνη της πρωταγωνίστριας αναστατώνει όλη την κοινωνία. Στην αρχή ”πέφτουν” όλοι πάνω της για να παντρευτεί και το κορίτσι μένει έντρομο. Εναντιώνεται σε αυτό, όμως».

Σε σχέση με τη δική της εγκυμοσύνη, η οποία ήρθε σε μικρή ηλικία, η ηθοποιός είπε πως δεν το σκέφτηκε καθόλου όταν ήρθε.
«Δεν το περίμενα αλλά δεν το διαπραγματεύτηκα. Αυτό διάλεξα και φώτισε τη ζωή μου. Ήμουν ένας άνθρωπος που ήθελα παιδιά. Δεν ξέρω εάν ήμουν καλή μαμά. Ήθελα και δεύτερο παιδί αλλά δεν προέκυψε», ανέφερε η Θέμις Μπαζάκα.

Η Θέμις Μπαζάκα  αναφέρθηκε στην κοινωνία σήμερα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πιστεύω πως η κοινωνία μας γίνεται πιο συντηρητική με τα χρόνια».

Για την κοινωνία


«Υπάρχει ένας διάχυτος φόβος που δεν μπορούν να τον διαχειριστούν και πιστεύουν πως τους φταίνε πράγματα που δεν θα έπρεπε. Στις ΗΠΑ  που ήταν από τις πρώτες χώρες που επέτρεψε την έκτρωση τώρα υπάρχουν πολιτείες που την απαγορεύουν. Το οποίο είναι πολύ κακό. Το ‘’Milky Way’’ δεν θέτει όμως μόνο το θέμα της έκτρωσης, αλλά πολλά θέματα που αφορούν τους εφήβους και όλους μας γενικότερα. Προτείνει να κοιτούν οι γονείς με αγάπη τα παιδιά και όχι να τα αλλάξουν και να τα κάνουν να μισήσουν το σώμα τους. Πιστεύω πως δεν γίνονται σωστές συζητήσεις σε αυτά τα θέματα. Είναι μία κοινωνία ατομιστική, που κοιτάει την πάρτη της. Πιστεύω πως με το ‘’Milky Way’’ πολλοί θα σοκαριστούν. Όταν είδα το σενάριο είπα πόσο τυχερή είμαι που θα παίξω στη σειρά», κατέληξε η Θέμις Μπαζάκα.

Η Θέμις Μπαζάκα πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Humans» που, όπως λέει, μιλά για την απώλεια, την απιστία, τη φτώχεια και όλα αυτά συμβαίνουν με τρυφερότητα για ανθρώπινο είδος.

Η σειρά Milky Way του Βασίλη Κεκάτου κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου στις 23:10.