Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης παραχώρησε συνέντευξη στο «Πρωινό» και τον Θάνο Βάγιο και αποκάλυψε ότι βρίσκεται ένα βήμα πριν από τη συγκατοίκηση με τη σύντροφό του, Τζόρτζια Σιακαβάρα.

Παράλληλα μίλησε για τον έρωτα στη ζωή του αλλά και τον γιο του, βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Θάνο Πλεύρη.

Αυτή τη γυναίκα την αγαπώ

«Έχει παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στη ζωή μου η αγάπη προς μια γυναίκα. Δυστυχώς δεν ανήκω σε αυτούς που ερωτεύονται μαντράχαλους. Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης είναι άνδρας και η κυρία Σιακαβάρα είναι μια ωραία γυναίκα. Είναι φυσικό να με προσελκύει, να με σαγηνεύει και να με συναρπάζει. Αυτή τη γυναίκα την αγαπώ και αυτό τα λέει όλα. Και οι ηλικιωμένοι έχουν δικαιώματα στη ζωή», ανέφερε αρχικά ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

Ξεπεράσαμε τη διαφορά ηλικίας

«Βέβαια με απασχόλησε και η διαφορά ηλικίας. Θα ήταν αφύσικο να μη με απασχολήσει, αλλά το αντιμετώπισα. Το ξεπεράσαμε. Δεν θα μπορούσα να είμαι με μια γυναίκα η οποία θα υστερούσε ουσιαστικού περιεχομένου. Δεν θα μπορούσα να είμαι με μια γυναικούλα. Μια που κοιτάει το συμφέρον της, που θέλει να κουκουλωθεί, δεν έχει οράματα στη ζωή της αλλά ενδιαφέρεται μόνο για την καθημερινότητα», συμπλήρωσε ο γνωστός δικηγόρος.

Η σχέση μας είναι επισημοποιημένη

Ο γάμος είναι ένα νομικό γεγονός. Ουσιαστικά η σχέση μας είναι επισημοποιημένη. Είναι μέσα στα υπόψη, δεν είμαι αρνητικός. Θα συγκατοικήσουμε με την Τζόρτζια. Θα γίνει», αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

Με ενδιαφέρει η γνώμη του γιου μου - Κατήντησε βουλευτής

«Ένα μεσημέρι φάγαμε με τον γιο μου και γνωρίστηκαν. Τι θα πει αν είναι δεκτικός; Το τι κάνω εγώ στην προσωπική ζωή μου είναι υπόθεση που αποφασίζω εγώ και μόνο. Δεν συζητήσαμε τη γνώμη του, δεν υπήρχε λόγος. Φυσικά και με ενδιαφέρει η γνώμη του, είναι γιος μου. Είμαι χαζοπαππούς. Ο γιος μου κατήντησε βουλευτής, γιατί για μένα αυτό είναι κατάντια», τόνισε κλείνοντας ο Κωνσταντίνος Πλεύρης στο «Πρωινό».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: