Μετά τις δηλώσεις του για τον Στέφανο Κασσελάκη, ο Γρηγόρης Μπάκας με την κάμερα του «Πρωινού» συνάντησαν τον Θάνο Πλεύρη, ο οποίος έκανε νέες δηλώσεις.

Για τον Στέφανο Κασσελάκη:

Μεταξύ άλλων, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είπε χαρακτηριστικά για τον Στέφανο Κασσελάκη: «Τα προβλήματά μας είναι αυτά της ελληνικής κοινωνίας. Δεν θα μπω στο κομμάτι του γάμου, γενικώς δεν είναι πολύ ευχάριστο να σχολιάζω γάμους αυτήν την περίοδο αλλά γενικώς ο κ. Κασσελάκης επιλέγει να προβάλλει την προσωπική του ζωή.

Εμείς έχουμε επιλέξει να αντιμετωπίζουμε ως πολιτικό πρόσωπο, στην προσωπική του ζωή μπορεί να κάνει ό,τι ο ίδιος επιθυμεί αλλά δε μπορεί να γίνεται πρόβλημα του τόπου» είπε αρχικά ο Θάνος Πλεύρης.

Για τον γάμο του πατέρα του

Στη συνέχεια, ο Θάνος Πλεύρης ρωτήθηκε πιο συγκεκριμένα για τους γάμους, αλλά πολύ ευγενικά απέφυγε να απαντήσει: «Θα τους δούμε τους γάμους, τώρα δεν έχουμε τίποτα άλλο».

Αμέσως μετά την προβολή των δηλώσεων, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φωτεινή Πετρογιάννη επεσήμαναν ότι το σχόλιο για τον γάμο, ήταν η «άβολη τοποθέτηση για τον γάμο του πατέρα του με την Τζόρτζια Σιακαβάρα».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: