Μετά την έντονη αντίδραση κατά του Νίκου Παππά, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μία ανακοίνωση στον τηλεοπτικό «αέρα» του «Πρωινού».

Όπως είπε ο παρουσιαστής, από εδώ και στο εξής αποφάσισε να κινείται νομικά κατά όποιου διαστρεβλώνει τα λεγόμενά του, ενώ τόνισε ξανά σε συναδέλφους του στα Μέσα Ενημέρωσης να σταματήσουν να τον αναπαράγουν.

Οποιοσδήποτε με θίγει θα κινούμαι νομικά

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε: «Από χθες το βράδυ, κάθισα μόνος μου και σκέφτηκα με τον εαυτό μου. Μέχρι τώρα, είχα μία λογική στη ζωή μου, ότι ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει και θα κρινόμαστε. Πλέον, επειδή έχω δύο παιδιά, οποιοσδήποτε με θίγει πραγματικά, αλλοιώνοντας αυτά που έχω πει, και βάζοντας μία φωτογραφία κάποιου που εικάζει ότι γι’ αυτόν έχω πει κάτι, ή αλλάζει τα λεγόμενά μου, ειλικρινά, θα κινούμαι νομικά. Το αποφάσισα. Να τελειώσει το παραμυθάκι αυτό»

Μην ασχολείστε με εμένα

«Όσο πουλήσατε με τον Λιάγκα κύριοι συνάδελφοι πουλήσατε. Σας έκανα μία δημόσια έκκληση χθες. Αν δεν με χωνεύετε, γιατί με παίζετε; Αν διαφωνείτε με τις απόψεις μου, μη με αναπαράγετε. Αφήστε με εδώ με την εκπομπούλα μου, όσο την έχω ακόμα, και θα λέω τη γνώμη μου από εδώ. Μην ασχολείστε με εμένα, σας παρακαλώ πολύ. Αν διαστρεβλώνετε τα λεγόμενά μου, θα κινούμαι νομικά. Το αποφάσισα χθες βράδυ» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Αυτό το παραμυθάκι θα τελειώσει

«Τέλος, δεν χαρίζω άλλα κάστανα. Βάλλομαι όσο δεν έχει βληθεί κανένας σε αυτόν τον χώρο, υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά αντιμετώπισης, κάποια στιγμή αυτό το παραμυθάκι θα τελειώσει. Θα κινούμαι νομικά. Ξαναπείτε λοιπόν κάτι ψεύτικο» τόνισε κλείνοντας ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: