Ξέσπασε ο Γρηγόρης Γκουντάρας μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» όπου προβλήθηκε το απόσπασμα του «Fame Story» με τον Fipster να αποκαλεί τους σπουδαστές της μουσικής ακαδημίας «κότες».

Ο γνωστός youtuber και Influencer που διδάσκει το μάθημα των social media στο «Fame Story», σε μια ψηφοφορία μεταξύ σπουδαστών συγκέντρωσε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους για τους καθηγητές που έρχονται καθημερινά σε επαφή μαζί τους.

Ακολούθησε η συνάντηση του Fipster με τους σπουδαστές, εκεί όπου ανέφερε χαρακτηριστικά «Βλέπω 9 κότες» μιας και συγκέντρωσε 9 αρνητικές ψήφους, αφού θα επιθυμούσε να λύσουν με συζήτηση τα παράπονα που πιθανόν να είχαν προς το πρόσωπό του.

Το ξέσπασμα του Γρηγόρη Γκουντάρα

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» πρόβαλλε το σχετικό απόσπασμα από το «Fame Story» με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να υποστηρίζει τους σπουδαστές της μουσικής ακαδημίας.


Ποιος είναι ο Fipster;

«Ποιος είναι ο κύριος Fipster που θα πει κότες και μπαίνει μέσα με ανακριτικό στιλάκι να του πουν τα παιδιά ποιοι τον ψήφισαν αρνητικά, ενώ έγινε μια κρυφή ψηφοφορία από τον Νίνο και όχι από τον ίδιο.

Τι απαράδεκτο ύφος είναι αυτό;

Τι στιλάκι είναι αυτό; Τι απαράδεκτο ύφος είναι αυτό; Πώς μπορείς και αποκαλείς "κότες" τα παιδιά που είναι άμεσα εξαρτώμενα από σένα που είσαι καθηγητής τους;» είπε ενοχλημένος ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τον Fipster.

Μαζί του συμφώνησε και ο Ανδρέας Μικρούτσικος:

«Είναι ανεπίτρεπτο. Ποιος είναι ο όποιος Fipster που νομίζει ότι τον βάλαμε εκεί ως πρωταγωνιστή, ενώ πρωταγωνιστές είναι οι μικροί ήρωες της καθημερινότητάς μας. Στο "Fame Story" πρωταγωνιστές είναι τα παιδιά».

Σε άλλο σημείο τόνισε ότι «Όλα τα παιδιά του λένε δεν μας αρέσει το μάθημα, και δεν θέλουμε αυτό... Τότε θα έπρεπε να έχει φύγει σαν στοιχειώδης αξιοπρέπεια, αλλιώς είναι "κότα"» συμπλήρωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον Fipster..

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: