Σάλο προκάλεσαν οι δηλώσεις Περικλή Κονδυλάτου για τη μόδα και τις υπέρβαρες γυναίκες. Τα πυρά που δέχτηκε ήταν από όλες τις εκπομπές αλλά η απάντηση της Χρίσλας Γεωργακοπούλου στη Super Κατερίνα ήταν επική και στα… μέτρα του!

Όσα ανέφερε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου


«Είμαι η μοναδική γυναίκα που έχει παραπάνω κιλά. Θα του πω κάποια πράγματα. Η συγκεκριμένη διαφήμιση έγινε στο πλαίσιο της συμπεριληπτικότητας. Αυτό το κορίτσι δεν είναι πρότυπο κορμιού αλλά μία αθλήτρια που διαπρέπει και είναι λειτουργικότατη. Εγώ μόνο μια ερώτηση έχω να κάνω στον Περικλή που ξέρει ότι τον αγαπώ πολύ και τον θαυμάζω ως καλλιτέχνη: αν μια κυρία ντυμένη με κροπ τοπ και την κοιλιά της έξω με 120 κιλά πάει να του σηκώσει το μαγαζί και του αφήσει 5000 ευρώ θα της πει “βγες έξω γιατί είναι έξω τα λίπη σου;”».

Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή μιλώντας στην ίδια εκπομπή είπε ότι η δήλωσή του δεν ήταν κομψή. «Μην καλείς κόσμο να είναι όπως εσύ, να είμαστε καλά με τον εαυτό μας».

Να σας θυμίσουμε τις δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου:«Οι Ελληνίδες είχαν αίσθηση του μέτρου. Τώρα δεν το βλέπω αυτό. Βλέπω κορίτσια με παραπάνω κιλά να βγάζουν κοιλιές έξω αλλά αυτά με αυτά τα κινήματα έχουμε χάσει το μέτρο. Δεν γίνεται κάποιος άνθρωπος που κάτι δεν του πηγαίνει να επιδεικνύουμε τα λίπη. Δε γίνεται να βλέπουμε διαφημίσεις με υπέρβαρες γυναίκες να χορεύουν μπαλέτο ή διαφήμιση για σερβιέτα που το πρότυπο είναι μια 100 κιλά που τα πετάει όλα έξω. Κάποιος πρέπει να τα πει, γιατί ζούμε την εποχή του πολίτικαλ κορέκτ που όλοι φοβούνται να μιλήσουν. Δεν θα μας αντιστρέψουν τα σωστά που ξέρουμε. Το σωστό είναι το υγιές, αυτό που λένε οι γιατροί» είπε