Καλεσμένοι στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2» βρέθηκαν την Τρίτη 31/10 ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Το αγαπημένο ζευγάρι Σπύρος Μαρτίκας και  Βρισηίδα Ανδριώτου, που γνωρίστηκε στο Survivor και μέχρι και σήμερα παραμένει μαζί, μίλησε μεταξύ άλλων, για τη σχέση του, για το ενδεχόμενο γάμου αλλά και για το αν έχουν δεχτεί κάποια κοινή τηλεοπτική πρόταση.

Όσα είπαν στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2»


«Έχω τους κωδικούς από το Instagram του Σπύρου, μου τους έδωσε μόνος του. Δεν τα ζήτησα εγώ, απλά μια μέρα μου είπε να μπω να φτιάξω κάτι και έτσι μου έδωσε τους κωδικούς του. Έχω δει περίεργα μηνύματα, θράσος λέγεται αυτό. Τα μηνύματα που του κάνουν κολακευτικά σχόλια δεν με πειράζουν. Μια φορά θύμωσα όταν μια γυναίκα ήθελε να μιλήσουν οι δυο τους, ενώ ήξερε ότι είναι σε σχέση. Του έλεγε “θέλω να μιλήσουμε οι δυο μας, να πούμε τρελίτσες”», είπε αρχικά η  Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Είμαστε μαζί δύο χρόνια. Δεν ζηλεύω ούτε εγώ, ούτε η Βρισηίδα, εκείνη με διεκδικεί και εγώ την διεκδικώ. Αν δεν δίνει ο ένας δικαίωμα στον άλλο, νομίζω δεν υπάρχει λόγος. Η ζήλεια είναι το πιο άσχημο συναίσθημα», συμπλήρωσε ο  Σπύρος Μαρτίκας.

Και συνέχισε: «Όταν την γνώρισα της έλεγα ότι είναι η αιτία που δεν θα παντρευτώ ποτέ, θα παραμείνω εργένης, γιατί δεν αντέχω τις αντιδράσεις σου. Τελικά ποτέ μη λες ποτέ. Δεν είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το επόμενο βήμα. Έχω νιώσει ότι πολλές από τις αδυναμίες μου τις καλύπτει η Βρισηίδα. Βγαίνουν όλα απλόχερα».

Κλείνοντας η Βρισηίδα Ανδριώτου αποκάλυψε αν έχουν δεχτεί κάποια τηλεοπτική πρόταση, λέγοντας: «Δεν έχουμε επιδιώξει κάτι ώστε να δεχτούμε τηλεοπτική πρόταση. Αν ήταν κάτι έξυπνο και ωραίο που θα ταίριαζε σε εμάς θα το κάναμε. Έχουμε τις δουλειές μας και τώρα δεν επιδιώκουμε να μπούμε στην τηλεόραση».