Σελίδα και στην επαγγελματική του ζωή αλλάζει ο Γιώργος Πατούλης, καθώς από τη νέα χρονιά παύει να είναι περιφερειάρχης Αττικής, έπειτα από δεκαετίες στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αττικής αναφέρθηκε στο 18χρονο γιο που έχει αποκτήσει με τη Μαρίνα Πατούλη, αλλά και στις σχέσεις που έχει πλέον με την πρώην σύζυγό του.

Γιώργος Πατούλης: “Με τη Μαρίνα μιλάμε, δεν είμαστε εχθροί” 

«Ο γιος μου είναι δεκαοκτώ χρόνων και είναι φαντάρος. Είναι από τα παιδιά που θεώρησαν ότι πρώτα πρέπει να υπηρετήσει την πατρίδα. Ο στόχος του είναι να πάει στην Κύπρο, αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εκπαίδευση στην Καρδίτσα. Θέλησε ο ίδιος να πάει στην Κύπρο και θέλει να σπουδάσει νομική ή ιστορία της τέχνης. Παλιότερα έλεγε ότι θέλει να γίνει γιατρός και μετά δήμαρχος. Μετά είπε ότι αυτά που τράβηξα εγώ, δεν θέλει να τα περάσει. Ο γιος μου ζούσε μαζί μου, αλλά και με τη μητέρα του είχε μια θερμή σχέση» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τη Μαρίνα Πατούλη, δήλωσε ότι τη βοήθησε όσο μπόρεσε με την υποψηφιότητά της στις εκλογές για το δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης, χωρίς ωστόσο να ασχοληθεί και να συμβάλει ιδιαίτερα στον προεκλογικό της αγώνα, όπως είπε.

«Είναι αλήθεια πως, όταν τελειώνει μια σχέση -ειδικά όταν υπάρχει κι ένα παιδί-, πρέπει να υπάρχει και η συνεννόηση και η συμφωνία. Αυτό υπάρχει. Μιλάμε, εχθροί είμαστε; Από την άλλη πλευρά, όλοι περνάμε τα προσωπικά μας, αυτό είναι ανθρώπινο. Από την άλλη, υπάρχει μια καινούρια περίοδος που κοιτάς τη ζωή σου, να ορθοποδήσεις και να συνεχίσεις» είπε ο Γιώργος Πατούλης.