Τη Μαρία Κάλλας θα υποδυθεί η Αντζελίνα Τζολί στη νέα ταινία στην οποία συμμετέχει με τα γυρίσματα να συνεχίζονται πυρετωδώς. Πριν από λίγες ημέρες, μάλιστα, η χολιγουντιανή ηθοποιός βρέθηκε στην Ελλάδα και για την ακρίβεια στον Πύργο Ηλείας, για γυρίσματα που έγιναν στο νεοκλασικό θέατρο της περιοχής «Απόλλων».

H ταινία ακολουθεί την ιστορία της ζωής της μεγαλύτερης τραγουδίστριας όπερας στον κόσμο κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών της στο Παρίσι της δεκαετίας του 1970. Φέρει τον δωρικό τίτλο «Μαρία» και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Pablo Larraín, ο οποίος στο παρελθόν έχει σκηνοθετήσει βιογραφικές ταινίες για τη ζωή του Πάμπλο Νερούδα, της Τζάκι Κένεντι και της Πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Γυρίσματα γίνονται τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ιταλία, τη Βουδαπέστη και τη Γαλλία. Στις πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν βλέπουμε την Αντζελίνα Τζολί ντυμένη στα λευκά να φορά τεράστια γυαλιά. Στις επόμενες ήταν ντυμένη ζεστά μέσα σε ένα μαύρο παλτό, το οποίο είχε συνδυάσει με μαύρο καπέλο.

Οι τελευταίες είναι από τον Πύργο Ηλείας όπου βρέθηκε παρέα με τους γιους της, Maddox και Pax. Σε αυτές τη βλέπουμε να φορά μία σατέν ρόμπα πάνω από ένα μαύρο φόρεμα και να έχει τα μαλλιά της πιασμένα ψηλά.
1-Angelina-Jolie-greece-Pyrgos-Ilias-_Maria-Calas-sun-2
1-Angelina-Jolie-greece-Pyrgos-Ilias-_Maria-Calas-sun-1

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Αντζελίνα Τζολί εμπλέκει τα παιδιά της στα κινηματογραφικά της σχέδια, καθώς ο Pax εργάστηκε στο παρελθόν ως φωτογράφος για την ταινία του 2017, First They Killed My Father. Ο Maddox «υπηρέτησε» ως παραγωγός στην ταινία First They Killed My Father και εργάστηκε ως μαθητευόμενος στην ταινία της Τζολί του 2015, By the Sea.

Υπενθυμίζουμε ότι η Αντζελίνα Τζολί έχει έξι παιδιά. Τρία από τον γάμο της με τον Brad Pitt και τρία που είχε υιοθετήσει μόνη της.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

1-Angelina-Jolie-greece-Pyrgos-Ilias-_Maria-Calas-sun-1
1-Angelina-Jolie-greece-Pyrgos-Ilias-_Maria-Calas-sun-10
1-Angelina-Jolie-greece-Pyrgos-Ilias-_Maria-Calas-sun-3
1-Angelina-Jolie-greece-Pyrgos-Ilias-_Maria-Calas-sun-4
1-Angelina-Jolie-greece-Pyrgos-Ilias-_Maria-Calas-sun-6
1-Angelina-Jolie-greece-Pyrgos-Ilias-_Maria-Calas-sun-7
1-Angelina-Jolie-greece-Pyrgos-Ilias-_Maria-Calas-sun-8
1-Angelina-Jolie-greece-Pyrgos-Ilias-_Maria-Calas-sun-9