Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία να υποδεχτούν στην ζωή το πρώτο τους παιδί.

Μπορεί η επισημοποίηση της εγκυμοσύνης της γυμνάστριας να μπέρδεψε κάποιους, οι οποίοι νόμιζαν ότι το ζευγάρι περιμένει δίδυμα, κάτι τέτοιο όμως φαίνεται πως δεν ισχύει. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Πρωινού, περιμένουν κοριτσάκι.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή, γι΄αυτό και οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι σπάνιες, ιδιαίτερα μετά τον γάμο τους.

Η ανάρτηση του Ντάνου

Σήμερα ωστόσο, ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναδημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, από την επίσκεψή του στο γραφείο ενός καλού του φίλου, ενώ μαζί του βρισκόταν και η Δήμητρα Βαμβακούση.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την μέλλουσα μανούλα σε ολόσωμη φωτογραφία από την ημέρα που ανακοίνωσε ότι θα γίνει μανούλα.

Μέχρι στιγμής η κοιλίτσα της δεν έχει φουσκώσει αρκετά, η ίδια όμως έχει ξεκινήσει να μετρά αντίστροφα για την ημέρα που θα κρατήσει στην αγκαλιά της την κόρη της.