Η Δήμητρα Βαμβακούση μίλησε για το γάμο της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, την εγκυμοσύνη της και τα κιλά που έχει πάρει μέχρι τώρα στο περιοδικό «ΟΚ».

Για το αν το μωρό είναι ήσυχο, η αθλήτρια είπε: «Είναι δυνατόν να είναι ήσυχο με το DNA του Ντάνου; Όχι, δεν είναι ήσυχο, αλλά δόξα τω Θεώ, τα πράγματα πάνε πολύ καλά». Και πρόσθεσε: «Μπαίνω στον ένατο τον Ιανουάριο. Άρα, με το νέο έτος το μωρό μπορεί να γεννηθεί οποιαδήποτε στιγμή. Έχω επιπλέον δεκατέσσερα κιλά. Σίγουρα θα πάρω ακόμη λίγα, γιατί είμαι στους τελευταίους μήνες».

Διαβάστε ακόμα: Αγγελόπουλος – Βαμβακούση: Επέστρεψαν από τα Χανιά μετά το προσκύνημα – “Πλησιάζει η ημέρα της γέννας”

Δήμητρα Βαμβακούση: Δεν υπάρχει το ενδεχόμενο να χωρίσω, δεν παντρεύεσαι για να χωρίσεις

Όταν ερωτήθηκε για τη στιγμή που έμαθαν πως περιμένουν παιδί, απάντησε: «Δεν το πιστεύαμε και οι δύο. Ήταν κάτι που μας έτυχε. Αρχικά προσπαθούσα να το συνειδητοποιήσω κι εγώ, να δω τι θα κάνω. Σίγουρα βλέπαμε σοβαρά ο ένας τον άλλο, αλλά δεν είχαμε προλάβει να γνωριστούμε καλά. Υπήρχε παράλληλα η ασθένεια της μαμάς του, αλλά και στο δικό μου περιβάλλον υπήρχαν κάποια θέματα, επειδή μόλις είχα γυρίσει από το εξωτερικό και δεν είχα εγκατασταθεί πλήρως. Ήταν πολύ ξαφνικό. Η οικογένεια για μένα είναι πάρα πολύ σοβαρή επιλογή. Παίρνεις όρκο μπροστά στον Θεό και στους ανθρώπους».

Όσο για το γάμο τους, που έγινε τον Σεπτέμβριο, τόνισε: «Δεν υπάρχει το ενδεχόμενο να χωρίσω, δεν παντρεύεσαι για να χωρίσεις».

Τέλος, για τα 14 χρόνια διαφορά ηλικίας με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, η Δήμητρα Βαμβακούση σχολίασε: «Ποτέ δεν με απασχόλησε αυτό. Μας ενώνουν παραπάνω χρόνια απ’ ό,τι η ηλικία μας. Έτσι αισθάνομαι με τον Γιώργο».

Διαβάστε ακόμα: Γιώργος Αγγελόπουλος: Με την εγκυμονούσα Δήμητρα Βαμβακούση στα Χανιά για να συναντήσουν τον πνευματικό τους