Τα όσα ανέφερε ο Χρήστος Λούλης στην εκπομπή Δυο στις 10 το πρωί της Κυριακής για τους ηθοποιούς που γίνονται παρουσιαστές σχολιάστηκαν το πρωί της Δευτέρας 6/11 από την εκπομπή Πάμε Δανάη, με τους συντελεστές της να χωρίζονται σε δυο στρατόπεδα.

«Γιατί ο δημοσιογράφος να έχει παραπάνω δικαιώματα από έναν ηθοποιό στην παρουσίαση; Υπάρχουν και μερικές εκπομπές που είναι πιο πολλή η κουβέντα. Δεν υποτιμώ τη δουλειά σας, δεν θεωρώ ότι είναι εύκολη, αλλά υπάρχουν κάποιες εκπομπές, όπως αυτή που κάνει ο Τάσος Ιορδανίδης, το “Μπαμπά-δες” που ναι μεν έχει μια ομάδα που τον βοηθάει, αλλά αφού την κάνει καλά, γιατί να μην το κάνει;», ήταν χαρακτηριστικά οι δηλώσεις του Χρήστου Λούλη.

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, τον λόγο πήρε ο Γιώργος Κρικοριάν, ο οποίος σχολίασε, «Εγώ δεν κατάλαβα το ερώτημα. Ίσα ίσα, δεν έχει κανένας δημοσιογράφος παραπάνω δικαίωμα από έναν ηθοποιό. Στις μέρες μας, ένας ηθοποιός έχει πολύ παραπάνω δικαίωμα από έναν δημοσιογράφο», με τον Άρη Καβατζίκη να σχολιάζει: «Έχει δίκιο ο συνάδελφος». Αμέσως ήρθε η αντίδραση της Δανάης Μπάρκα, η οποία είπε: «Δεν έχει δικαίωμα, έχει ευκαιρίες».

Και ο διάλογος συνεχίστηκε ως εξής:


Γ.Κ: «Αυτό ακριβώς λέμε, ότι οι προτάσεις πηγαίνουν πρώτα στους ηθοποιούς. Δεν έχουμε πει ποτέ ότι ο δημοσιογράφος πρέπει ντε και καλά να είναι παρουσιαστής».

Δ.Μ: «Ωστόσο, είναι πάντα χρήσιμο σε μια παρέα να υπάρχουν άνθρωποι που το έχουν σπουδάσει και ξέρουν».

Α.Κ: «Ευχαριστούμε».

Δ.Μ: «Γιατί το λες έτσι; Τι αγώνα έκανα εγώ για να σε έχω εδώ;».

Α.Κ: «Βρε αχάριστο πλάσμα. Εγώ εκείνο το καλοκαίρι δεν άφησα μια συνεργασία, μια αγαπημένη μου παρουσιάστρια, τη Φαίη, για να έρθω γιατί σε πίστεψα; Το θέμα είναι ότι δεν θέλω να μας παρεξηγούν οι ηθοποιοί. Μπορώ να καταλάβω ότι περνάνε πάρα πολύ δύσκολα, δεν είναι μια εύκολη δουλειά. Να καταλάβουν, όμως, ότι κι εμείς οι δημοσιογράφοι δίνουμε έναν πολύ μεγάλο αγώνα. Ο Τύπος κοντεύει να εκλείψει, δεν υπάρχουν εφημερίδες, δεν υπάρχουν περιοδικά. Τα site -τους καταλαβαίνω γιατί έτσι είναι η εποχή μας- δίνουν πλέον μισθούς πάρα πολύ χαμηλούς.

Αν ο δημοσιογράφος δεν έχει διέξοδο και στην τηλεόραση και αρχίσουν όλοι οι ηθοποιοί να καταλαμβάνουν όλα τα πόστα, τι θα γίνει; Αυτή η δουλειά θα εκλείψει;».

Δ.Κ: «Δηλαδή ένας δημοσιογράφος σπουδάζει για να γίνει παρουσιαστής;».

Γ.Κ: «Όχι, αλλά μπορεί και να θέλει. Γιατί να μην έχει ίσες ευκαιρίες ένας δημοσιογράφος. Ο Χρήστος Λούλης ανέφερε την εκπομπή που κάνει ο Τάσος Ιορδανίδης. Είναι μια εκπομπή με συνεντεύξεις και βρέθηκε εκεί επειδή είναι μπαμπάς. Υπάρχουν δημοσιογράφοι που είναι κι αυτοί μπαμπάδες».

Η διαφωνία ανάμεσα στους συνεργάτες της εκπομπής συνεχίστηκε, με τον Άρη Καβατζίκη να αναφέρει: «Για το συγκεκριμένο θέμα θα μπορούσα να πω πολλά, αλλά θα κρατήσω αυτό που λέμε, ότι αυτά που θα έλεγα στην παρέα μου δεν θα τα πω δημόσια. Θα μπορούσα δίνοντάς σας 2-3 τρανταχτά ονόματα να σας πω γιατί θα πρέπει να προτιμούνται και οι δημοσιογράφοι, αλλά δεν θα το κάνω».