Τη Μαριάντα Πιερίδη συνάντησε η δημοσιογράφος Φαίη Φώτου και η κάμερα του «Πρωινού», μετά τη βόλτα με τον Δημήτρη Κατριβέση, λίγο καιρό αφότου πληροφορηθήκαμε για τη σοβαρή κρίση στη σχέση τους.

Οι δηλώσεις της Μαριάντας Πιερίδη


Αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη ξεκαθάρισε: «Δεν θέλω να με ρωτήσεις για τα προσωπικά μου» και στη συνέχεια απευθύνθηκε στον Γιώργο Λιάγκα: «Αν θες, θα είχε πολύ ενδιαφέρον να συζητήσω από την ανδρική πλευρά μία κατάσταση. Όποτε θες, έρχομαι να τα πούμε οι δύο μας».

Η Μαριάντα Πιερίδη επιβεβαίωσε on camera για την πρόταση για το «YFSF». «Ισχύει η πρόταση, αλλά, εφόσον θα ξεκινήσουμε την εκπομπή, θέλω να είμαι 100% συγκεντρωμένη σε αυτό, οπότε δεν θα μπορούσα να συμμετέχω. Μου αρέσει και το τραγούδι και η παρουσίαση. Το δεύτερο το δοκίμασα φέτος το καλοκαίρι και με ενθουσίασε, θα ήθελα να το συνεχίσω. Το τραγούδι, επίσης, με οποιονδήποτε άλλο τρόπο εκτός από νύχτα», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, η Μαριάντα Πιερίδη ρωτήθηκε και πάλι για τα προσωπικά της και απευθυνόμενη στην κάμερα και στον Γιώργο Λιάγκα, ανέφερε: «Γιώργο μου, όποτε θες έρχομαι να τα συζητήσουμε οι δυο μας. Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να συζητήσουμε ποιος εκθέτει ποιον… Γενικότερα. Νομίζω ότι τα κορίτσια εκεί στην παρέα δεν θέλανε να σου απαντήσουν όπως σου πρέπει. Σ’ αγαπώ».


Τι απάντησε οι Γιώργος Λιάγκας στην Μαριάντα Πιερίδη

Απάντηση στα όσα είπε η Μαριάντα Πιερίδη έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας στον «αέρα» του «Πρωινού». Ο παρουσιαστής επεσήμανε πως η εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη ακολουθεί συγκεκριμένη τακτική όσον αφορά στο πώς κινούνται τηλεοπτικά τα πρόσωπα που ανήκουν στο δυναμικό της.


Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Υπάρχει μια εταιρεία που λέγεται Barking Well, που επικεφαλής είναι ο Νίκος Κοκλώνης. Κάνει για εμένα ένα λάθος, π.χ. ο ΑΝΤ1 ως όμιλος έχει επιλέξει τα πρόσωπα του ΑΝΤ1 να βγαίνουν πρώτα στις εκπομπές του ΑΝΤ1 και μετά στα άλλα κανάλια.

Στην Barking Well υπάρχει μια ομερτά, λες και έχασε η βενετιά βελόνι, και τους ανθρώπους της Barking Well τους απαγορεύουν σε ό,τι αφορά τη δική μας εκπομπή. Ένα κουμπάκι στην τηλεόραση είμαστε. Έχω απευθύνει πρόσκληση, Μαριάντα μου, για να έρθεις εδώ και, κάθε φορά που σου απευθύνω πρόσκληση, σε βλέπω σε μια εκπομπή της Barking Well.

Δεν φταίω εγώ που δεν έρχεσαι, ούτε είμαι εγώ που δεν θέλω να έρθεις. Με χαρά σε έχουμε καλέσει και μακάρι να σπάσει τώρα αυτό το εσωτερικό που έχετε –που δεν αφήνετε ανθρώπους της εταιρείας να πάνε σε άλλες εκπομπές που θεωρείτε εχθρικές- και να έρθεις εδώ όποτε θέλεις, για να πούμε και τα επαγγελματικά και τα προσωπικά σου».


Στη συνέχεια, ο  Γιώργος Λιάγκας είπε: «Όταν κάποια στιγμή η  Μαριάντα Πιερίδη δημοσιοποίησε το πρόβλημα στον γάμο της, ουσιαστικά έβαλε τις κάμερες στη ζωή της. Όταν μετά από αυτό δίνεις 15 συνεντεύξεις, την επανένωση θα τη λουστείς δημόσια. Αυτό είπα».