Καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» ήταν η Κατερίνα Λέχου, η οποία παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη.


Δεν μπορώ τους κακούς χαρακτήρες

Η Κατερίνα Λέχου μίλησε μεταξύ άλλων, για τον ρόλο της Δαμιανής Λάσκαρη στη δραματική σειρά "Η Μάγισσα" του ΑΝΤ1. «Ο χαρακτήρας παίζει πιο σημαντικό ρόλο στη δουλειά. Περισσότερο και από το ταλέντο. Ο καλός χαρακτήρας έχει ομαδικότητα, έχει τη θέληση να μαθαίνεις και να εξελίσσεσαι. Δεν μπορώ τους κακούς χαρακτήρες» είπε αρχικά η Κατερίνα Λέχου.


Πόσα χρόνια είναι στην υποκριτική;

Η Κατερίνα Λέχου επίσης ρωτήθηκε από την Ελένη Μενεγάκη για την πορεία της στον χώρο της υποκριτικής. «Πόσα χρόνια είσαι σε αυτόν τον χώρο;» ήταν η ερώτηση της Ελένης Μενεγάκη, με την Κατερίνα Λέχου να κάνει τους υπολογισμούς της.


Είμαι 57 και δουλεύω από ηλικία 21 ετών

«36» ήταν η μονολεκτική απάντηση της ηθοποιού. «Είμαι 57 και δουλεύω από ηλικία 21 ετών. Δεν είμαι καλή στα μαθηματικά. Είμαι 36 χρόνια ενεργά σε αυτόν τον χώρο. Τι να κλέψω από χρόνια; Δύο; Τρία χρόνια;» πρόσθεσε η Κατερίνα Λέχου. «Και να κρύψω χρόνια τι; Και να πω ότι είμαι 52 χρονών και όχι 57, και; Τι έγινε μετά; Σημασία έχει αυτό που φαίνομαι και η ενέργεια που έχω. Εγώ κουβαλάω αυτό το νούμερο σαν παράσημο» σημείωσε η Κατερίνα Λέχου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: