Η κόρη της Νατάσας Παζαΐτη και του Κώστα Καραμανλή είχε την ονομαστική της γιορτή χθες και η 20χρονη Αλίκη που έχει βαφτιστεί Αγγελική,  με το όνομα της γιαγιάς της και μητέρα του Κώστα Καραμανλή, Αλίκη Γεωργούλη, δέχθηκε τις δημόσιες ευχές από τη μητέρα της, η οποία δημοσίευεσε μια πολύ όμορφη φωτογραφία της στην οποία έγραψε:«Χρόνια πολλά άγγελέ μου».



Νατάσα Παζαΐτη: Η εξομολόγηση για τα παιδιά της

Η Νατάσα Παζαΐτη είναι μητέρα δύο παιδιών, της Αλίκης και του Αλέξανδρου και σε μια από τις ελάχιστες συνεντεύξεις της η Νατάσα Παζαΐτη παραδέχτηκε ότι υπήρξαν δύσκολοι περίοδοι στη ζωή της ως μητέρα ειδικά όταν έκανε την ειδικότητά της κι έπρεπε να απουσιάζει αρκετές ώρες από το σπίτι.

«Δεν μπορούμε να τα πετύχουμε όλα. Κάτι χάνουμε, κάτι κερδίζουμε. Κάπου κάνουμε έκπτωση. Είναι αλήθεια ότι η πιο δύσκολη περίοδος ήταν η περίοδος ειδικότητας που τα παιδιά μου ήταν μικρά. Τότε έχασα στιγμές και αισθάνομαι άσχημα γι’ αυτό.

Θυμάμαι πάντα που με ρωτούσαν αν θα γυρίσω σπίτι, γιατί κατά τη διάρκεια της ειδικότητας εφημέρευα τουλάχιστον δύο φορές και έλειπα από το σπίτι. Νομίζω ότι μου το καταλογίζανε για πολλά χρόνια. Τώρα που έχουν μεγαλώσει, έχουν αλλάξει τα πράγματα. Θυμούνται όλες τις θυσίες που έχω κάνει σε σχέση με τη δουλειά μου και το θαυμάζουν. Είμαι καλό παράδειγμα γι’ αυτούς και μου το έχουν συγχωρήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day τον Οκτώβριο του 2023.