Η Ντορέττα Παπαδημητρίου με αφορμή το «Στα σύρματα» της ΕΡΤ, όπου και πρωταγωνιστεί αυτή την περίοδο, παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό «7 Μέρες Tv» και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα.

Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για το κομμάτι της παρουσίασης με το οποίο καταπιάστηκε στο παρελθόν αλλά και τη στιγμή που είχε αναλάβει την παρουσίαση του «Survivor Πανόραμα».

Διάβασε το σχετικό απόσπασμα:

Θα έμπαινες στη διαδικασία να παρουσιάσεις ξανά πρωινό πρόγραμμα;

«Έχουν αλλάξει πλέον πολύ τα πρωινά σε σχέση με εκείνα που δημιουργούσαμε εμείς. Εμένα με μπερδεύει πια που από το πρωί μέχρι το βράδυ όλες οι εκπομπές συζητάνε πάνω-κάτω τα ίδια πράγματα – είτε είναι ψυχαγωγική είτε κοινωνική είτε ειδησεογραφική. Μου αρέσει ο διαχωρισμός των προγραμμάτων. Αν επρόκειτο λοιπόν για μια εκπομπή αμιγώς ψυχαγωγική, για να μπορώ να την υποστηρίξω με μια ωραία ομάδα και καλή διάθεση, δεν θα το απέκλεια».

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Τι θυμάσαι από το Survivor Πανόραμα;

«Το Survivor Πανόραμα, επειδή είχε την ιδιαιτερότητα της αποκλειστικής θεματολογίας, με είχε κουράσει, με την έννοια του ότι συζητούσαμε μόνο ένα πράγμα. Δεν είχα τη δυνατότητα να αυτοσχεδιάσω, να είμαι ο εαυτός μου. Οπότε δεν μπορώ να πω ότι θα το έβαζα στο Top 3 των εκπομπών που έχω κάνει. Συν του ότι ακολουθούσαν και πολλά σχόλια. Στο Twitter, εκείνο το διάστημα, ανάλογα με τους παίκτες στους οποίους αναφερόμασταν, μας έβριζαν. Υπήρχε ένα κλίμα που δεν ήταν και το καλύτερό μου, δεν είναι στον χαρακτήρα μου, στην ψυχοσύνθεσή μου».